Sat02242018

Poslednja izmena:01:47:06 PM

Back REPORTAŽE MANIFESTACIJE Dušan Kovačević: YOUTH FAIR 2016 prevazišao sva očekivanja, sve spremno za EXIT

Dušan Kovačević: YOUTH FAIR 2016 prevazišao sva očekivanja, sve spremno za EXIT

  • PDF

YOUTH FAIR je zamišljen kao regionalni sajam omladinskog turizma, sa namerom da turističke i druge organizacije i turističke agencije koje se bave promocijom omladinskog turizma na jednom mestu predstave najatraktivnije omladinske destinacije, festivale, klubove, centre za ekstremne sportove i dr. u regionu i Balkan pozicionirali kao jednu od najpoželjnijih destinacija za mlade na svetu.

Omladinski turizam, koji na globalnom nivou prihoduje više od 100 milijardi evra godišnje, predstavlja veliki potencijal za sve države Balkana, što je, ubrzo po osnivanju ovog festivala i prepoznato.
- Ovoj projekat je ustanovljen kao svojevrsno zagrevanje za EXIT, međutim, on danas živi svoj život. Prevazišao je sva očekivanja i ono što je najvažnije, njegovi ciljevi se manifestuju u praksi. YOUTH FAIR je zamišljen da integriše region Balkana, da ga predstavi kao najznačajniji region za omladinski turizam u svetu i te ciljeve je počeo da ispunjava na velikom planu još pre dve godine, kada je nastao i See Dance festival, nastavak velike EXIT avanture. Prošle godine je rođen festival u Rumuniji, a za nekoliko dana ćemo ekskluzivno najaviti novi festival koji će se desiti u regionu iduće godine. Povezivanje regiona se već uveliko dešava i naša teza je da Balkan, sa svim svojim prirodnim, kulturnim i drugim znamenitostima zaista ima sve moguće komparativne prednosti da bude najbolji region za omladinski turizam u svetu, i da privuče mlade ljude iz celog sveta kao što to čini EXIT tokom četiri dana – izjavio je prilikom otvaranja festivala Dušan Kovačević, osnivač EXIT-a, dodavši da je OPENS YOUTH FAIR 2016 okupio rekordan broj izlagača, učesnika, i da je to, kao i svaka sajamska manifestacija, odlična prilika za upoznavanje sa ponudom, za sticanje novih veza, novih poznanstava i njihovih korišćenja u budućnosti.
Peti OPENS YOUTH FAIR 2016 se tokom dva festivalska dana, u utorak i sredu 5. i 6. jula, predstavlja raznim sadržajima na Trgu slobode u centru grada i Katoličkoj porti već od 16:00 časova...
A šta nas očekuje na EXIT-u?
- Očekuje nas preko 30 raznih bina i zona, kao nikada do sada, a sve posetioce očekuje prijatno iznenađenje u vidu brojnih novina na samom EXIT-u, što je i naš cilj - da se svake godine iznova otkiva festival - najavio je gospodin Kovačević, naglasivši da je za sve spremno za početak ovogodišnjeg izdanja najboljeg muzičkog festivala u Evropi.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar