Sun02252018

Poslednja izmena:01:47:06 PM

Back HRANA I PIĆE HRANA Onlajn Pijaca na klik - dostava poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda na kućnu adresu

Onlajn Pijaca na klik - dostava poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda na kućnu adresu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 3
  • Sledeća

Kao i prethodnih godina, paralelno sa festivalom OPEN YOUTH FAIR, uvertiri za EXIT, u Katoličkoj porti, organizovana je manifestacija „Art Eco Market“, gde su predstavljene rukotvorine, kao i veliki izbor specijaliteta iz vojvođanske kuhinje.

 Štand koji je ne samo ulepšao portu, već i privukao, svojim izgledom, ali i organskim zalogajčićima, najveći broj posetilaca, bio je štand PIJACE NA KLIK (www.pijacanaklik.rs). Na njemu je tokom dva dana (6. i 7. jula) Sanja Lauš, vlasnica salaša „Dobro prase“ iz Starih Ledinaca, pripremala namaze od humusa (leblebija i šargarepe sa belim lukom i sirovim suncokretom), od organskih proizvođača koji prodaju svoju robu preko PIJACE NA KLIK, i hlebom, takođe od organskog brašna (pšeničnog i ražanog integralnog), odnosno, svega onoga što priprema na svim ranču.
Ovo je bila i svojevesna promocija PIJACE NA KLIK, koja je startovala ovog proleća. Svoju poslovnu politiku PIACA NA KLIK zasniva na aksiomu poverenja i saradnje sa proverenim proizvođačima organskih i tradicionalnih prehrambenih proizvoda.
- Ovaj projekat je plod želje grupe ljudi da da doprinos zdravijoj ishrani sugrađana. Uz korišćenje tehnoloških mogućnosti, potrošači na jednostavan i brz način mogu da dođu do potrebnih poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda direktno od proverenih i poznatih lokalnih proizvođača, koji proizvode po principima organske i tradicionalne proizvodenje - kaže gospođa Svjetlana Krčo iz kompanije "DunavNET" iz Novog Sada.
Ona je objasnila prednosti PIJACE NA KLIK, uz pomoć koje potošači mogu da stupe u direktnu vezu za proizvođačima i izgrađuju odnos uzajamnog poverenja, da uvek znaju šta kupuju i imaju mogućnost da daju svoju sud, ocenu o određenom proizvodu i proizvođaču; a što je takođe jako važno, dostava na kućnu adresu štedi i novac i vreme.
Ponuda PIACE NA KLIK je već sada velika. Ovaj direktan način kupovine od proizvođača je promocija proizvođača, što daje sigurnost potrošačima da će dobiti proizvod određenog kvaliteta. - Potrebno je da se kupac na portalu www.pijacanaklik.rs registruje, i time dobije priliku da pretraži kompletnu ponudu (povrće, voće, meso i mlečni proizvodi, cveće, začini i med), svih proizvođača sa kojima PIJACA NA KLIK sarađuje. - Predviđeno je i ostavljanje komentara o isporuci, proizvođaču i proizvodima, jer je to put kako se gradi poverenje – jedna od ključnih reči koja karakteriše ovaj sajt - istakla je Svjetlana Krčo.
Nakon što poruči proizvode preko web portala kupac na svoju e-mail adresu dobija kreiranu narudžbenicu na kojoj će stajati orijentaciona vrednost narudžbine. Troškovi isporuke (ukoliko postoje) biće naplaćeni prilikom preuzimanja narudžbine.
Tim PIJACE NA KLIK pruža mogućnost potrošačima da posete poljoprivredno gazdinstvo, da upoznaju domaćine, da nešto nauče o gajenju voća i povrća i uvere u njihov kvalitet, uz mogućnost „uzberi i ponese“, odnosno odabiranja željenog proizvoda.
PIJACA NA KLIK ima nameru daljeg razvijanja. Uskoro se očekuje da zaživi „nedeljna korpa“, predlog namernica za jednu porodicu, čak i jela i recepata od istih, za nedelju dana.
Robu kupljenu preko portala PIJACE NA KLIK proizvođač isporučuje na teritoriji Republike Srbije. Za sve one koji žive na teritoriji Novog Sada, tokom jula, dostava na kućnu adresu je besplatna
                            

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar