Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Grupa turoperatera iz Rumunije zainteresovanih za turističku ponudu Srbije gosti TOS-a

Grupa turoperatera iz Rumunije zainteresovanih za turističku ponudu Srbije gosti TOS-a

  • PDF

Turistička organizacija Srbije domaćin je grupi predstavnika turističkih agencija iz Rumunije. Grupa u Srbiji boravi od 19. do 23. jula 2016. godine. Tokom boravka u našoj zemlji, turoperateri će se upoznati sa turističkom ponudom Beograda, Novog Sada i Sremskih Karlovaca.

U studijskoj poseti Srbiji biće sledeće prestižne turističke agencije iz Rumunije: Christian Tour, Happy Tour, Vola.ro i Simbotour & Infotripristi.
U okviru ove posete, predstavnici navedenih turističkih agencija upoznaće se sa atrakcijama i turističkom ponudom gradskih odmora u Beogradu, Novom Sadu i Sremskim Karlovcima, dok će se organizovana tura bazirati na prezentaciji kulturno istorijske baštine i prirodnih lepota naše zemlje, kao i upoznavanje sa bogatstvom i raznolikošću srpske gastronomije.
Prema zvaničnim podacima Republičkog zavoda za statistiku, u Srbiji je u periodu januar - maj 2016. godine boravilo preko 15.000 turista iz Rumunije, što je 20% više nego u istom periodu prethodne godine. Turisti iz ove zemlje ostvarili su 43.000 noćenja u pomenutom periodu, što je porast od 36% u odnosu na raniju godinu.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com