Sun02252018

Poslednja izmena:01:47:06 PM

Back REPORTAŽE MANIFESTACIJE Mr Nenad Katanić: Ministarstvo poljoprivrede spremno da podrži POLJO FEST

Mr Nenad Katanić: Ministarstvo poljoprivrede spremno da podrži POLJO FEST

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 3
  • Sledeća

U utorak, 19. jula u Privrednoj komori Vojvodine, održana je konferencija za novinare povodom IV POLJO FEST-a, koji će biti održan u okviru Velikogospojinskih dana 2016, od 26.- 28. avgusta. Tom prilikom predstavnicima medija se obratio i pomoćnik ministra poljoprivrede i zaštite životne sredine, mr Nenad Katanić.

Gospodin Nenad Katanića je podsetio da je Ministarstvo poljoprivrede od prvog dana uz ovu manifestaciju, i s obzirom na njen razvojni put i značaj koji je za ovo kratko vreme uspela da dostigne, izrazio čast i zadovoljstvo što se nalazi u ovom društvu. On je odao priznanje organizatorima na tome što je POLJO FEST svake godine sve bolji, sadržajniji i što ima sve više učesnika. Gospodin Katanić se prisetio i prvog izdanja ove manifestacije, na livadi sa nekoliko traktora. Uprkos teškom početku, Ministarstvo je prepoznalo bitnost dešavanja ovakve jedne manifestacije, ne samo za Novi Bečej već za ceo region.
- Siguran sam da će u perspektivi POLJO FEST sačuvati svoju poziciju, kako Novobečejci vole da se pohvale, drugog najvećeg poljoprivrednog događaja, odmah posle Novosadskog sajma. POLJO FEST se održava u veoma lepom ambijentu, i pored mehanizacije, predstavnika proizvođača i distributera sredstava za zaštitu bilja, semenskih kuća, ove godine prvi put ćemo imati i izložbu stoke, što je jako dobro, jer to upotpunjuje ceo sadržaj jednog takvog sajma. Mi iz Ministarstva poljoprivrede, kako smo prvi put podržali ovu manifestaciju, trudićemo se da potpomognemo i održavanje ove četvrte, a ubeđen sam i mnogih narednih manifestacija koje će se održavati u Novom Bečeju - izjavio je tom prilikom gospodin Katanić, čestitao organizatorima i izrazio veru da će POLJO FEST i dalje imati uzlaznu putanju, i da će se predstavnici Ministarstva sa zadovoljstvom odazvati pozivu i uzeti učešće u panelima.
I ove godine, tokom tri dana POLJO FEST-a Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine imaće svog predstavnika, koji će govoriti o zanimljivim, i pre svega aktuelnim temama.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar