Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Dani Srpske u Srbiji

Dani Srpske u Srbiji

  • PDF

Manifestacija „Dani Srpske u Srbiji“ u organizaciji Predstavništva Republike Srpske u Srbiji biće održana od 10 do 16.09.2016. godine. Programom i aktivnostima ovogodišnje manifestacije biće obuhvaćeno nekoliko gradova širom Srbije (Beograd, Novi Sad, Subotica, Kragujevac). Manifestacija će se i ove godine realizovati u cilju što bolje i kvalitetnije promocije i predstavljanja privrede, kulture, umetnosti Srpske, kao i u cilju unapređenja i jačanja institucionalne saradnje sa Srbijom.

I ove godine Turistička organizacija Republike Srpske u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama i turističkim subjektima širom Srpske, će u okviru „Dana Srpske u Srbiji“ predstaviti najatraktivniju ponudu i proizvode Srpske. U Novom Sadu prezentacija će biti organizovana u periodu od 11. do 13.09.2016. na Trgu slobode ispred Gradske kuće.
U nedelju, 11.09. predviđeno je svečano otvaranje u 11 časova. Zatim sledi:
- Splet krajiških pesama i igara – zavičajno društvo „Kćeri Krajine“;
- promocija gastronomske ponude Krajine – „Krajiška kuhinja“;
- promocija turističke ponude Republike Srpske: TORS, TO Banjaluka; Bijeljina; Višegrad; Laktaši; Istočno Sarajevo/Jahorina.
U ponedeljak 12. i utorak 13.09. od 12 časova do 21 časa Novosađanima će svoju turističku ponudu predstaviti turističke organizacije iz Republike Srpske (TO Republike Srpske kao i TO Banjaluke, Bijeljine, Višegrada, Laktaša, Istočnog Sarajeva/Jahorine, Foče, Prijedora, Bileće).
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com