Sun02252018

Poslednja izmena:01:47:06 PM

Back REPORTAŽE NAJAVA Tortijada u Temerinu u nedelju

Tortijada u Temerinu u nedelju

  • PDF

Temerin će u nedelju 11. septembra 2016. godine biti najslađi grad u Srbiju. Toga dana Humanitarno udruženje Dete Temerina i Turistička organizacija Temerina u tamošnjoj sportskoj hali po prvi put organizuju manifestaciju pod nazivom Tortijada. Od 10 do 12 je prijem torti i izlagača, a od 12 časova će moći da se kupe torte. Manifestacija je humanitarnog karaktera i sva sredstva od prodaje torti i od same manifestacije namenjena su socijalno ugroženoj deci u opštini Temerin.

Do sada ima prijavljenih oko 60 izlagača, a očekuje se da će taj broj biti i značajno veći, jer su vredne žene iz ove opštine uvek aktivno uključene u sva događanja. Uz to, sve izlagače očekuju vredne nagrade.
U okviru manifestacije će biti održan i Mini sajam hrane i pića gde će se izlagati i prodavati hrana, piće i suveniri.
V.d. direktorka Turističke organizacije Temerina, Jovana Đurđević, očekuje da kao i na prethodno organizovanim manifestacijama bude jako puno posetilaca, a poziva sve one koji vole slatkiše ili žele da kupe zdravu domaću hranu, domaću rakiju, vino, sok od paradajza i brojne druge namirnice, da dođu u Temerin i neće požaliti.
Manifestacija se odvija pod pokroviteljstvom Opštine Temerin, generalni sponzor je zrenjaninski Dijamant, a prijatelji Kancelarija za mlade i štamparija Dive print u Temerinu.
Za više informacija možete da se obratite gospodinu Milanu Pađanu na telefon 063 531 832.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar