Sat02242018

Poslednja izmena:01:47:06 PM

Back REPORTAŽE AKTUELNO Golferi iz Tivta pobednici 6. Kupa gradova

Golferi iz Tivta pobednici 6. Kupa gradova

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 3
  • Sledeća

Tradicionalno ekipno takmičenje “KUP GRADOVA” održano je u subotu, 08. oktobra 2016. godine, u Golf klubu Centar kraj Žablja, u okviru serije golf turnira “Novi Sad Open”.
Šesti Kup gradova ove godine je okupio veliki broj golfera. Šezdeset učesnika iz gradova: Temišvar, Sarajevo, Ljubljana, Berlin, Tivat, Beograd, Novi Sad i Zrenjanin, borilo se za veliki prelazni pehar.

Prvo mesto je osvojila ekipa iz Tivta, drugo mesto pripralo je Beogradu, a Zrenjanin je zauzeo treće mesto. U žestokoj konkurenciji, Novi Sad se našao na četvrtom mestu koje je delio sa ekipom iz Ljubljane.
Turnir je bio i humanitarnog karaktera u saradnji sa Rotary klubom „Alma Mons“. Prikupljena novčana sredstva u iznosu od 200.000 dinara usmerena su za pomoć srednjoj školi “22. Oktobar“ u Žablju (100.000 dinara) i Edukativnom teatru “Umivanje” (100.000 dinara).
Predsednik Golf Centar, Saša Jokić, zahvalio se na podršci u organizaciji gradu Novom Sadu, čestitao je najuspešnijima na dobroj igri, a kapitenima svih timova uručio je zahvalnice. Predsednik Rotary kluba Alma Mons, Dejan Ćurčić, iskazao je veliko zadovoljstvom uspešnom humanitarnom akcijom i zahvalio se Golf Centru na lepoj saradnji i donaciji.
Ovaj internacionalni događaj budi sve veće interesovanje klubova iz regiona i time promoviše Srbiju kao atraktivnu golfersku i turističku destinaciju.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar