Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back REPORTAŽE PREDSTAVLJAMO Vojna akademija 3 obara rekord posećenosti u Areni Cineplex

Vojna akademija 3 obara rekord posećenosti u Areni Cineplex

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 9
  • Sledeća

U prvom danu prikazivanja filma „Vojna akademija 3 – Novi početak“ oboren je rekord gledanosti domaćeg filma u Areni Cineplex. U spektakularnoj premijernoj noći, uz čak 9 projekcija, 2500 ljudi uživalo je u novom filmu omiljenih kadeta sa malih ekrana.

Centralni gradski bioskop, Arenu Cineplex, krasila je neverovatna atmosfera, crveni tepih, kadeti srpske vojske u uniformama i nasmejana lica mnogobrojne publike koja se fotografisala sa glumcima. Bojan Perić, Branko Janković, IvanMihailović, Jelisaveta Orašanin,Tamara Dragičević, Tihomir Stanić, Đorđe Stojković, Anđela Jovanović, Andrea Ržaničanin, Tamara Tomanović, Tatjana Venčelovski i Gordana Paunović prošli su crvenim tepihom uz gromoglasne aplauze, nakon čega su se satima družili sa vernim fanovima.
Treći nastavak filma „Vojna akademija“ oduševio je novosadsku publiku, te su nakon projekcije protagonisti i autori filma naišli na ovacije tokom poklanjanja publici.
Već sada popularan film „Vojna akademija 3 – Novi početak“, u distribuciji Art Viste, nalazi se na repertoarima svih bioskopa u zemlji.
Trejler filma možete pronaći na sledećem linku:
https://www.youtube.com/watch?v=ty0oLiiGuaE

Fotografije: Lav Boka

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com