Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE PMF studenti gastronomije doneli pregršt medalja sa takmičenja u Makarskoj

PMF studenti gastronomije doneli pregršt medalja sa takmičenja u Makarskoj

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 9
  • Sledeća

Međunarodno takmičenje konobara, barmena, barista i restorana pod nazivom „Grand gourmet 2016“, održano je od 8. do 11. novembra u makarskom hotelu Meteor, na hrvatskom primorju.

Studenti Deparmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo učestvovali su u dve discipline. U disciplini takmičenja restorana u kvalitetu usluge i menija student gastronomije Nemanja Stevanović i student hotelijerstva Jovan Simić, osvojili su drugo mesto i srebrnu medalju u oštroj konkurenciji 12 restorana, dok je u disciplini takmičenja barmena u pripremanju dugih koktela, studentkinja hotelijerstva Zorica Dražić osvojila pehar za najbolji Brugal koktel u konkurenciji od preko 20 profesionalnih barmena iz celog regiona. Debitantkinja Jelena Majkić je u istoj disciplini osvojila poklon paket sponzora takmičenja.
Odlični rezultati postignuti su vrednim radom studenata i njihovih mentora, Nastavnika veština Gorana Radivojevića i Milorada Todorovića, kao i podrškom direktora Departmana dr Lazara Lazića i šefa Nastavnih radionica dr Dragana Tešanovića.
Fotografije možete pogledati na linku Takmičenje barmena "Grand gourmet" 2016, Makarska. | Facebook.

Kontakt za više informacija Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ,
tel: 021/485-2843 mob: 065/800-2422

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com