Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back REPORTAŽE NAJAVA Nova godina u Vršcu

Nova godina u Vršcu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

Na Gradskom trgu u Vršcu biće organizovan doček u novogodišnjoj noći. Poslednjeg dana 2016. godine, 31. decembra, uz kuvano vino, čaj i vatromet naše sugrađane zabavljaće Neverne bebe. Za najmlađe sugrađane biće organizovan dečji program koji počinje u 11:30 časova uz Deda Mraza, paketiće i animatore. Pozivaju se mališani da se pridruže u novogodišnjoj atmosferi koja je specijalno za nnjih pripremljena.

Novogodišnji karavan, u organizaciji Turističke Organizacije Vršac, krenuo je još u petak, 23.12. i obradovao mališane Kuštilja, Vojvodinaca, Sočice, Jablanke i Mesića. U sklopu Novogodišnjeg karavana, u okviru četiri dana koliko je trajao, podeljeno je 1800 paketića, deci do 10 godina. Podela paketića i dečiji program organizovani su uz animatore i Deda Mraza u duhu Novogodišnjih praznika.
Novogodišnji karavan i paketiće finansira Grad Vršac preko Turističke organizacije Vršac, kao i svake godine.
Ove nedelje, tačnije nedelje, 27. , 28. i 29. decembra, Novogodišnji karavan obićiće i ostala naseljena mesta Grada Vršca.
Za decu iz Grada, 31. decembra u 11:30 časova na gradskom trgu biće organizovan Novogodišnji program na velikoj bini uz Deda Mraza, slatkiše i animatore


Jasna Živković,
TO Vršac

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com