Sun02182018

Poslednja izmena:10:44:08 PM

Back REPORTAŽE NAJAVA Novosadski sajam najavio bogat kalendar za 2017. godinu

Novosadski sajam najavio bogat kalendar za 2017. godinu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

Novosadski sajam, uz nove manifestacije i obeležavanje nekoliko jubileja priprema 16 priredbi koje će biti održane u 12 termina.
Sajamska godina počinje u martu Međunarodnim danima energetike i investicija, koji se održavaju 2 i 3. Salon knjiga i Izložba umetnosti "Art Expo" biće priređeni od 6. do 12. marta. Pridružuje im se i Sajam obrazovanja "Putokazi" koji će trajati četiri dana kraće, do 8, ali i nova priredba 1. sajam digitalnih komunikacija, koji će biti održan od 10. do 12. marta.

Sajam opreme za ribolov i aktivan boravak u prirodi "Fishing Show & Outdoor World" je takođe u martu, ali od 16. do 19.
Ceo april biće iskorišćen za pripremanje najznačajnije i najveće priredbe na Novosadskom sajmu - Međunarodnog poljoprivrednog sajma, koji se održava 84. put i to od 13. do 19. maja. Pod kupolama Novosadskog sajma okupiće se najznačajnije kompanije, udruženja i pojedinci iz oblasti poljoprivrede. Osim predstavljanja poslednjih tehničkih dostignuća u poljoprivredi i ovog puta Sajam u Novom Sadu biće mesto održavanja stručnih i poslovnih susreta od vitalnog značaja za razvoj i prosperitet agrara u zemlji i regionu, ali i novih sadržaja i atraktivnih pratećih programa.
Jubilarni, 50. međunarodni sajam lova, ribolova i sporta 30. septembra otvara jesenju sezonu na Novosadskom sajmu. Do 7. oktobra u okviru Međunarodnih sajmova "Lorist" organizuje se i priredba posvećena hortikulturi. Sajam konjarstva i sersana trajaće od 30. septembra do 2. oktobra, jubilarni, 50. međunarodni sajam turizma, Sajam sporta i "Eko svet", od 5. do 7. oktobra.
Od 25. do 28. oktobra biće održan i 15. sajma automobila, na kojem će posetioci od 25. do 28. oktobra imati priliku da vide nove modele putničkih vozila, novitete u teretnom programu, kao i pratećim granama automobilske industrije.
Početak novembra, od 2. do 5, tradicionalno je rezervisan za Međunarodnu izložbu zlatarstva i časovničarstva "Sjaj", dok će sajamska godina biti završena novom priredbom Prvim sajmom pčelarstva Dunavskog regiona, koji se održava od 10. do 11. novembra.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar