Sat02172018

Poslednja izmena:10:44:08 PM

Back REPORTAŽE PREDSTAVLJAMO Tibor Lato: Izbor boginje vina i ljubavi je manifestacija lepote i talenta

Tibor Lato: Izbor boginje vina i ljubavi je manifestacija lepote i talenta

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 11
  • Sledeća

Šesnaestogodišnja Milica Durutović, učenica Tehničke škole "Mileva Marić Ajnštajn" iz Novog Sada, članica Ženskog odbojkaškog kluba „Novi Sad“, po odluci šestočlanog žirija, ponela je laskavu titulu Boginje vina i ljubavi za 2017. Iako puna utisaka zbog osvojene krune, Milica je sigurna da je to neće promeniti i da će ostati ovakva kakva jeste, a da će se ovim i dalje baviti jer je to oduvek bila njena želja.

Lepa, pametna i odlučna da istraje na putu kojim je krenula. IZBOR BOGINJE VINA I LJUBAVI je manifestacija koju punih 26 godina organizuje Klub manekena Novi Sad, a gospodin Tibor Lato, menadžer Kluba, zadovoljan je finalnom slikom ovog događaja, na kojem je od trinaest lepih devojaka odabrano pet najlepših: po izboru publike, miss šarma, druga i prva pratilja i ona najlepša. Ali, zadovoljan je i pratećim programom, koji je publika svesrdno podržala, jer je pažljivo napravljen odabir talentovanih mladih ljudi i dece.
Po njegovim rečima ovaj izbor ide u susret Danu ljubavi i Danu vina, odnosno Svetom Valentinu i Svetom Trifunu, koji su tokom čitave istorije ljudske civilizacije bili jedno te isto, a što je delom nagovešteno i tokom programa. Jer, bez dobrog vina prava ljubav nema krune, i ljubav je najjača u savezu sa Božanskim pićem.
Tokom vremena, promenjeni su mnogi prostori u kojima je ova manifestacija održavana: od velelepne sale nekadašnjeg najprestižnijeg novosadskog bioskopa „Arena“, koja je mogla da primi na stotine ljudi, hotela „Park“, do objekata čiji su vlasnici želeli da budu domaćini ovako jednoj prestižnoj manifestaciji. Poslednjih osam godina Izbor se održava na prvom spratu SPENS-a, koji pruža izvrsne uslove i obezbeđuje veliki broj publike, kao deo manifestacije „Od vina do ljubavi“.
Uz Klub manekena Novi Sad i JP SPENS-a kao organizatore, ovu manifestaciju su pomogli i Avon Cosmetics Srbija, Vinarija „Mačkov podrum“ iz Iriga, kao i Zanatsko obrazovni centar „ADŽIJA“ doo Novi Sad.
Osim vrlo bitnog izbora prostora za ovakav jedan događaj, „dovoljno ušuškan da omogući ljudima da upiju sve ono što želimo da pokažemo“, gospodin Lato ističe da je Izbor boginje ujedno i festival talenata.
- Klub manekena Novog Sada egzistira 26 godina, i za sve to vreme promoviše talente. Sve što radimo, i svaka naša manifestacija je pogodno tle na kojem kvalitet treba da dođe do izražaja. S obzirom da ova zemlja ima obilje kvalitetnih, pre svega mladih ljudi, mi smo jedni od mnogobrojnih koji omogućavamo da se ti talenti ispolje - kaže gospodin Lato.
Pre nešto više od dve i po decenije, kada se rađala ideja o Izboru boginje vina i ljubavi, organizatori su sanjali da je jednog dana dovedu do nivoa koji ona zaslužuje.
Po završetku ovogodišnje, počinje kampanja, pripreme, dogovori za narednu manifestaciju. Namera organizatora je da ovu manifestaciju prošire ne samo na Srbiju, već i na zemlje regiona, i da je podignu na evropski nivo.
- Namera nam je da u našu zemlju dovedemo sve one koji imaju dodirnih tačaka sa Božanskim pićem i ljubavi, da sve to spojimo i upakujemo u jedan happening. Kakav bi to spektakl bio kada bi doveli devojke, koje bi predstavile autohtono područje s kojeg dolaze? Uveren sam da bi to bio pun pogodak - kaže gospodin Tibor Lato.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar