Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back REPORTAŽE MANIFESTACIJE Od vina do ljubavi i ove godine na novosadskom SPENS-u

Od vina do ljubavi i ove godine na novosadskom SPENS-u

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 10
  • Sledeća

Povodom Svetog Trifuna i Dana zaljubljenih na prvom spratu JP Sportskog i poslovnog centra Vojvodina, od 10. do 14. februara održava se manifestacija „Od vina do ljubavi“, u okviru koje je upriličena prodajna izložba. Na njoj, po rečima rukovodioca marketinga i kulture na SPENS-u, gospođe Vesne Čepić, svi zainteresovani mogu, svakog dana od 08:00 do 20:00 časova, voljenoj osobi da odaberu orginalan poklon. Osim sajma starih zanata i rukotvorina, zdrave hrane, pčelinjih proizvoda, tu je i veliki izbor knjiga i cveća...

- Ne znam da li je to više aktuelno, ali želim da verujem da još uvek žena može da bude srećna ako dobije od voljene osobe cvet – kaže gospođa Čepić.
Kako bi program učinili što zanimljivijim i privukli što veći broj publike, uoči praznika Svetog Trifuna i Svetog Valentina, po 26 put, a osmi put na SPENS-u, održan je IZBOR ZA BOGINJU VINA I LJUBAVI, koji zajednički organizuju Klub manekena Novog Sada i SPENS.
- Naša ideja je bila da pomirimo ova dva praznika. Kod nas se Valentinovo slavi odnedavno, dok je obeležavanje Svetog Trifuna u tradiciji pravoslavlja, i spajanjem starog i novog, vina i ljubavi dobili smo nešto što upotpunjuje jedno drugo - objašnjava naša sagovnica.
Ona je objasnila da se JP Sportskii poslovni centar “Vojvodina” uglavnom bavi rentiranjem prostora, a manifestacija „Od vina do ljubavi“ je jedna od četiri u kojima se SPENS pojavljuje i u ulozi organizatora. Tu su i Osmomartovska prodajna izložba suvenira, cveća, zdrave hrane i ručne radinosti, prodajna izložba “Novosadska zima”, i Sajam zimnice, a sve sa ciljem da se uz simbolične cene zakupa prostora/štandova, da šansa svima onima koji su talentovani, a bez posla, kao i svim onima koji imaju šta da ponude, da u frekventnom prostoru SPENS-a predstave svoj rad, a svojim sugrađanima omoguće kupovinu nečega što na drugom mestu ne mogu.
IZBOR ZA BOGINJU VINA I LJUBAVI i ove godine je bio pun pogodak. Okupio je trinaest devojaka i privukao brojnu publiku, koja je svojski navijala za svoju favoritkinju.
Dvočasovni program, osim izbora najlepše, bio je ispunjen poezijom, igrom i pesmom. U zabavnom programu su učestvovali: Tara Vukmanović, Alisa Jablanov, Irena Sekač, Olja Petrović i Alek Čavor. Pesnikinja Tanja Petrović je govorila svoje stihove, a nastupile su i članice Plesnog studija Ultra Dance iz Sremske Kamenice.
Već dugi niz godina sponzori ovog projekta su Avon Cosmetics Srbija i Vinarija „Mačkov podrum“ iz Iriga, a za atraktivan izgled devojaka pobrinuo se Zanatsko obrazovni centar „ADŽIJA“ doo Novi Sad.

Više fotografija možete da pogledete na našoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/topsrbija/media_set?set=a.1552545361425618.1073743668.100000105079334&type=3&pnref=story.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com