Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Promocija Arsenal festa na Sajmu turizma u Beogradu

Promocija Arsenal festa na Sajmu turizma u Beogradu

  • PDF

Promocija Arsenal festa biće održana u petak, 24. februara, u 17 časova, na štandu Centralne Srbije, na kojem će se GTO „Kragujevac“ predstaviti zajedno sa lokalnim turističkim organizacijama Topole, Rače, Knića i Lapova.

Na promociji će biti objavljen termin održavanja festivala i početak prodaje karata, a biće organizovana i nagradna igra za posetioce. Za atmosferu na prezentaciji pobrinuće se kragujevački instrumentalni rok sastav „Fitnes“. U pitanju je projekat članova grupe Popečitelji – Saše i Gorana Furunovića. Bend postoji od 2003. godine i za to vreme je promenjeno nekoliko postava. Saša i njegov mlađi brat Aleksandar su osnovali sastav, a 2009. im se priključuje Goran.
Očekujemo da na našem štandu bude ponovljena sjajna atmosfera od prošle godine kada je svirka benda „Vesele osamdesete“ privukla pažnju velikog broja posetilaca beogradskog sajma. Prošlogodišnji, sedmi Arsenal fest bio je odlično organizovan, nastupilo je oko 50 rokenrol bendova koje je slušalo 20 000 hiljada posetilaca, od kojih su neki došli iz Francuske, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Bugarske. Organizatori najposećenije manifestacije u gradu i regionu očekuju još uspešniju i posećeniju manifestaciju ove godine.
Autor: Emina Vidosavljević
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com