Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Najavljeno obeležavanje pola veka Nušićijade

Najavljeno obeležavanje pola veka Nušićijade

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 10
  • Sledeća

Festival Nušićijada predstavljen je na 39. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, izazvavši veliko interesovanje prisutnih.
Kostimirani volonteri na prefinjen i jedinstven način dočarali su deo atmosfere ivanjičkog pranika humora i veselja koji se ove godine održava od 25. do 27. avgusta 2017, dok je predstavljanje festivala bilo obeleženo uobičajenom vedrinom.

Nakon uvodne reči Miloja Ostojića, kao domaćina ivanjičke promocije, prisutnima se obratio Milan Milosavljević, glumac u ulozi Branislava Nušića. Ivanjički Nušić podsetio je okupljene na prošlogodišnja premošćavanja, i najavio narednu Nušićijadu koja će obeležavati pola veka od začetka ivanjičkog praznika humora, vedrine i radosti.
Po njegovom obraćanju prisutne je pozdravio i Zoran Kesić, dugogodišnji prijatelj festivala.
Promotivni film o prošlogodišnjoj Nušićijadi prikazan tokom prezentacije ponovo je skrenuo pažnju velikog broja posetilaca sajma, zajedno sa publikacijom koja priča priču o prošlom festivalu i najavljuje naredni.
Opširnije o događaju i galeriju fotografija možete pročitati na sajtu http://www.nusicijada.rs/uspesna-promocija-nusicijade-na-sajmu-turizma-u-beogradu/.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com