Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Somborci promocijama i degustacijom pozvali turiste

Somborci promocijama i degustacijom pozvali turiste

  • PDF

Turistička organizacija grada Sombora je na 39. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu održanom od 23. do 26. februara 2017. nastupila na zajedničkom štandu sa Turističkom organizacijom Apatina i Banjom ''Junaković'' u okviru Turističke organizacije Vojvodine.

Na štandu se promovisalo Turističko udruženje ''Vikend'' Bezdan, Prenoćište ''Beli Dvor'', Galerija '''Milan Konjović'', Umetnička radionica ''Rustikana'' i Sapundžijska radionica ''Čisto srce''. PG ''Stokuća'' je obezbedio razne vrste sireva iz svoje proizvodnje za promociju i degustaciju.
Udruženje ''Suveniri Podunavlja'' je obezbedilo unikatne izložbene uzorke salveta od svilenog damasta, a vinarije ''Stanimirović'' i ''Vučji podrum'' vina iz svoje proizvodnje. Specijalni rezervat prirode ''Gornje Podunavlje'' je promovisan putem štampanog materijala.
U predstojećoj turističkoj sezoni Eko centar ''Karapandža'' je obezbedio uslove za prijem posetilaca i realizaciju programa prezentacije rezervata.
Pored štampanog promotivnog materijala o znamenitostima Sombora, Bitke kod Sente i manifestacijama u organizaciji TOGS, prezentacija grada je vršena i putem video materijala Somborske priče i promo spotova.
Distribuiran je štampani materijal Gradskog muzeja, Etno restorana Fijaker, Restorana Stari slon, Doma učenika, Dida Hornjakovog salaša, Našeg salaša; Sobe Relić, Apartman Penthaus, Prenoćište Pikolina.
Sajam je bio dobro posećen, zaiteresovanost posetilaca za somborsku turističku ponudu velika, ostvareni su brojni poslovni kontakti, a efekti nastupa na sajmu će biti vidljivi tokom predstojeće turističke sezone.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com