Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Srbija se predstavlja na sajmu turizma u Rusiji

Srbija se predstavlja na sajmu turizma u Rusiji

  • PDF

Turistička organizacija Srbije objedinjuje nastup turizma Srbije na Međunarodnoj turističkoj berzi MITT 2017. koja se održava u Moskvi od 14. do 16. marta 2017. godine.
Za potrebe predstavljanja turizma Srbije zakupljen je izložbeni prostor veličine 96 m² .

Pored Turističke organizacije Srbije, na štandu će svoju ponudu predstaviti i Turistička organizacija Beograda, Turistička organizacija Zlatibora, Turistička organizacija Novog Sada, Ministarstvo Zdravlja Republike Srbije, organizatori putovanja R-Tours, Luna Travel i Dream Lend, hoteli Radisson Blu Old Mill iz Beograda, Premier Aqua iz Vrdnika, hotel Grey, kao i Prolom Banja, Lukovska Banja i Atomska Banja.
Iz ponude ćemo izdvojiti kao najinteresantnije proizvode za ruske turiste promovisati kratke odmore u gradovima, ponude banja i spa centara, muzičke manifestacije, prirodu i kulturno nasleđe Srbije. U okviru promocije kulturno-istorijskog nasleđa na štandu će biti organizovana prezentacija slikanja ikona.
Prvog dana sajma, 14. marta, održaće se konferencija za novinare i lokalnu turističku privredu.
Na štandu turizma Srbije će, tokom trajanja sajma, biti organizovana i radionica na kojoj će se sresti srpski i ruski organizatori putovanja u cilju uspostavljanja kontakata i pripreme programa odmora u Srbiji za ruske turiste.
Tokom održavanja sajma u Moskvi, u organizaciji Ministarstva kulture Ruske Federacije, Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije i Turističke organizacije Srbije, održaće se i sastanak predstavnika avio kompanija i organizatora putovanja iz Rusije i Srbije, na kome će se dogovarati modaliteti buduće saradnje i načini privlačenja većeg broja ruskih turista u Srbiju.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com