Sun02182018

Poslednja izmena:10:44:08 PM

Back HRANA I PIĆE VINO Turistička organizacija Vršac 12-ti put zaredom organizator Vinofesta

Turistička organizacija Vršac 12-ti put zaredom organizator Vinofesta

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 10
  • Sledeća

Manifestacija ima za cilj da promoviše vino, vinsku kulturu i tradiciju ovog područija. Vino kao najpoznatiji brend Vršca okuplja vinogradare i vinare ne samo iz naše regije već i iz inostranstva.

Turistička organizacija opštine Vršac najavljuje ove godine i novu vinariju iz Bugarske, a Vinofest, će posetiti i naši prijatelji iz Rumunije, Mađarske, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore…
Radujemo se i okupljanju domaćih vinarija. Pozivamo, sve ljubitelje vina da posete Vinofest 17. i 18.marta 2017.godine u hotelu „Srbija“ u Vršcu. Svi posetioci će za ulaznicu koja košta 300 dinara dobiti izgraviranu čašu sa pet bona za degustaciju, svaki sledeći bon koštaće 20 dinara. Ovde vino nije slučajno i zato - vidimo se u Vršcu.
Ove godine u okviru manifestacije Vinofest 17. marta 2017.godine od 13:00 časova u kongresnoj sali hotela „Srbija“, Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu, i šumarstvo predstaviće i mere podrške, kroz konkurse raspisane od strane Pokrajinskog sekretarijata. Predstavnici Pokrajinskog sekretarijata objasniće ove programe i mere, a odgovaraće i na pitanja iz ovih oblasti.
Pozivamo sve zainteresovane poljoprivrednike da poslušaju ovo predavanje.
Ulaz je besplatan.

Jasna Živković
TOO Vršac

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar