Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back HRANA I PIĆE VINO Vinariji Deurić Kapija uspeha

Vinariji Deurić Kapija uspeha

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 5
  • Sledeća

Vinarija “Deurić”, dobitnik je ovogodišnje nagrade Privredne komore Vojvodine za dostignuti kvalitet usluga u kategoriji vinarija. Nagradu je primio, vlasnik vinarije, Mitar Deurić.
Pored "Vinarije Deurić", najviše priznanje Privredne komore Vojvodine za kvalitet usluga u 2016. godini, dobili su: hotel "Prezident" u Sremskim Karlovcima, etno naselje “Vrdnička kula" u Vrdniku. i "Salaš Đorđević” sa Palića. Predsednik Privredne komore Vojvodine Boško Vučurević naglasio je da su “Kapije uspeha” vid podrške i podstreka svima koji svojim predanim radom iznova pospešuju kvalitet usluga čime postaju najbolji među najboljima.

Inače, priznanje "Kapija uspeha" dodeljuje se za dostignuti kvalitet usluga, na osnovu kriterijuma kao što su: kategorisani objekti smeštaja, restorani, licencirani organizatori putovanja i objekti koji na najbolji način predstavljaju multietničku zajednicu Vojvodine i doprinose oblikovanju vojvođanskih turističkih vrednosti.
Vinarija “Deurić” posluje u sastavu Kompanije “Atos Fructum”, koja je smeštena u mestu Mala Remeta na jugoistočnoj padini Fruške gore, a osnovana је 2007. godine. Fruška gora oduvek ima veliki potencijal i važnu ulogu u srpskom voćarstvu i vinogradarstvu, a u poslednjih nekoliko godina dobija izuzetan značaj kao jedna od najznačajnijih turističkih destinacija u regionu. Priroda, istorija i tradicija Fruške gore i potencijal mikro lokaliteta podstakli su kompaniju Deurić da, pored voćnjaka i gajenja jabuka, od 2009. godine uzgaja i grožđe na površini od 14 hektara.
U novoizgrađenoj vinariji, koristeći isključivo grožđe iz sopstvenih vinograda, proizvode se vina vrhunskog kvaliteta, a uz stručnu konsultaciju eminentnog tima enologa iz Francuske. Od 2014. godine vinarija se značajno pozicionirala na turističkoj mapi Srbije i Vojvodine. Svi kapaciteti Kompanije “Deurić” (voćnjaci, vinogradi, vinarija, sala za degustaciju, restoran, prostor za promocije, seminare, poslovne sastanke i timske treninge, apartmani) na raspolaganju su potrebama i željama gostiju..

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com