Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back REPORTAŽE PREDSTAVLJAMO LG Signature OLED televizor premijerno u Srbiji

LG Signature OLED televizor premijerno u Srbiji

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 6
  • Sledeća

Televizor iz premium Signature linije proizvoda, predstavljen je u novosadskom bioskopu Arena Cineplex u ponedeljak, 03. aprila 2017. godine, a ovom prilikom najsavremenija 4K sala ovog bioskopa ponela je naziv LG OLED 4K.

Kompanija LG Electronics (LG) predstavila je prvi put u regionu LG OLED 4K televizor iz premijum Signature linije proizvoda, u bioskopu Arena Cineplex u Novom Sadu. Kako najnovija OLED tehnologija unosi u domove ljudi kristalno čistu i realnu sliku, kao i duboke crne nijanse koje su do sada mogle da se dožive samo u najsavremenijim bioskopima, jedna od najsavremenijih bioskopskih sala prvog multipleksa u Vojvodini, Arene Cineplex, sa pravom je ponela ime LG OLED 4K sala.
Saradnja kompanije LG sa novosadskim bioskopom Arena Cineplex nastala je na temeljima zajedničke posvećenosti inovacijama, vrhunskoj reprodukciji slike i najzahtevnijim standardima kada je u pitanju rezolucija. Kuriozitet je da je model 4K projektora u sali Arene Cineplex koji pruža kristalno čistu sliku, uvršten i u Ginisovu knjigu rekorda kao najsvetliji bioskopski projektor na svetu (u svojoj klasi). U ovo su se uverili brojni predstavnici medija i gosti na sinoćnoj projekciji futurističkog filma Duh u oklopu.
LG Signature OLED televizor, dobitnik „Nagrade za najbolju inovaciju“ na Sajmu potrošačke elektronike CES, elegantan je i jednostavan, bez nepotrebnih elemenata koji odvlače pažnju korisnika od uživanju u sadržaju. LG Signature linija proizvoda postala je simbol za sklop najbolje tehnologije i dizajna. Stvorena sa idejom da predstavlja oličenje prefinjenosti i odanosti suštini svakog proizvoda, u okviru ove linije nalaze se izuzetni 4K HDR OLED televizor, unapređena Twin Wash veš mašina, najnoviji Door-in-Door frižider, futuristički hibridni prečišćivač vazduha, rerna sa moćnim karakteristikama, kao i vrhunska TurboSteam mašina za sudove. Kako se brend bude širio, LG Signature serija obuhvataće sve širu ponudu proizvoda.

Jelena Galetin Žakić, PR
Arena Cineplex

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com