Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Grupa maturanata iz Belgije u poseti opštini Ljubovija

Grupa maturanata iz Belgije u poseti opštini Ljubovija

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 5
  • Sledeća

Grupa od 90 maturanata iz Belgije stigla je u Ljuboviju 5. aprila u popodnevnim satima .Odseli su u smeštajnim kapacitetima u Vrhpolju na samoj obali reke Drine. Dočekali su ih ljubazni domaćini. Odmorili su, prošetali i 6. aprila se zaputili put Trešnjice, „đačkom stazom“ ka Gornjim Košljama. Ručali su kod domaćina Tiosava Matića u Gornjim Košljama, za koga su imali samo reči hvale. Želeli su da jedan svoj dan iskoriste i prođu stazom kojom naši đaci pešaci prolaze svakoga dana do škole.

U večernjim satima su stigli u Vrhpolje. Večerali su u „Etno selu Vrhpolje“, a turistička agencija „Wild Serbia“ koja je organizator ovog putovanja je goste iznenadila muzičkim programom koji je usledio posle večere.
Po završetku proputovanja kroz opštinu Ljubovija smo ih dočekali u „Etno selu“, pozdravili, poželeli dobrodošlici i da naredne godine budu naši gosti u još većem broju.
Na naše pitanje šta im se najviše dopalo kod nas rekli su ljubazni domaćini i kanjon Trešnjice, stanište beloglavog supa, a prilikom obilaska naše zemlje kažu da im je Srbija izuzetno lepa zemlja, a posebno su oduševljeni Beogradom.
Ruta ove ekskurzije je sledeća Novi Sad-Beograd-Ljubovija-Srebrenica-Sarajevo. Na području opštine Ljubovija su boravili dva dana.
Slađana Grujičić, direktor TO LJubovija

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com