Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back REPORTAŽE NAJAVA Sačijada i tamburaši na Stražilovu

Sačijada i tamburaši na Stražilovu

  • PDF

Udruženje građana "Vikendica" i Turistička organizacija Sremskih Karlovaca pozivaju vas na treću po redu “Sačijadu”, tradicionalno takmičenje u pripremi jela ispod sača.
Takmičari koji stižu iz celog regiona, od Slovenije do Makedonije, kao i majstori sača iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore, ove godine takmičiće se u pripremi teletine pod sačem.

Gastronomskoj borbi priključili su se i pojedini ugostitelji, kao i organizatori manifestacije "Tamburica fest", koji će “Sačijadu” obogatiti i zvucima tambure.
Kao i prethodnih godina, najteži zadatak imaće žiri na čelu sa Jovanom Vukelićem iz Kulinarske federacije Srbije, koji će izabrati pobednika “Balkanske sačijade 2017”.
Svoje prisustvo do sada je potvrdilo 28 ekipa, a svi zainteresovani takmičari mogu i dalje da podnesu online prijave na sajtu vikendica.net ili dopisom na mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ili tel. +38121447799.
Manifestacija se održava 28. maja na Stražilovu. Ulaz za sve ljubitelje jela ispod sača, Stražilova i dobrih tamburaša je besplatan
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com