Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back REPORTAŽE AKTUELNO Održana besplatna škola tenisa za decu na Adi Ciganliji

Održana besplatna škola tenisa za decu na Adi Ciganliji

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 4
  • Sledeća

Kompanija NIS i Teniski Savez Srbije (TSS) organizovalli su tokom vikenda besplatne škole tenisa za decu na Adi Ciganliji. Svi mališani koji su posetili ovo Beogradsko izletišta , imali su priliku da kroz igru, druženje i opremu prilagođenu njihovom uzrastu uz pomoć stručnih trenera odigraju prvi teniski meč.

Otvorena škola tenisa organizovana je u okviru manifestacije ”Sportsko sabranje Svete Srbije” koju sprovodi Pravoslavno sportska organizacija, sa ciljem da deci i mladima ponudi koncept razvoja i ličn snog pravilnog uzrastanja. I ove godine manifestacija je okupila veliki broj sportova i na hiljade dece učesnika. Sportska tema ovogodišnjeg Sobranija bila je atletika, a ovo je druga godina za redom da TSS i NIS učestvuju organizuju besplatne škole tenisa u okviru ove manifestacije.
NIS I TSS već šest godina za redom organizuju besplatne škole tenisa za decu širom Srbije. Kao višegodišnji generalni sponzor Teniskog saveza, NIS na ovaj način daje podršku dečijem sportu, promoviše zdrav način života i pravilan razvoj mladih u okviru svoje korporativne strategije i slogana „Budućnost na delu“.

Tekst i fotografije: Neda Miletić, TSS

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com