Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back REPORTAŽE NAJAVA U AquaPark PETROLAND Bački Petrovac od petka

U AquaPark PETROLAND Bački Petrovac od petka

  • PDF

Šesta sezona najvećeg i najmodernijeg AquaParka na Balkanu - AquaParka PETROLAND Bački Petrovac počinje u petak 2. juna 2017. godine u 12.00 h.
Ove godine sve posetioce očekuje fantastičan provod na površini od 8ha. Za sve generacije je zagarantovana zabava na više od 20 tobogana, uživanje u 6 bazena sa termalnom vodom, kao i mnoga iznenađenja tokom cele sezone.

AquaPark PETROLAND je najveća do sada izgrađena turističko-zabavna atrakcija u Srbiji. Ujedno, to je i najmoderniji AquaPark na prostoru celog Balkana. Nalazi se na teritoriji opštine Bački Petrovac, nadomak Novog Sada, 120 kilometara od Beograda, isto toliko udaljen od granice sa Mađarskom, i samo 20 km od graničnog prelaza sa Hrvatskom. Geotermalna voda koja izvire iz dubine od oko 800 metara, prirodne toplote iznad 40 stepeni omogućava korišćenje kompleksa AquaParka i tokom hladnijih meseci. Moderna tehnologija obezbeđuje hlađenje vode tokom letnjih vrućina.
Neki od najzanimljivijih tobogana su: Black Hole, Twister, Crazy Corn, King Slide, Tiger, Zebra, Rainbow, Kamikaze… Jedinstveni bazen sa talasima, Divlja reka za avanturiste, Bazen za relaksaciju, Dečiji raj za najmlađe - su samo neki od bazena koji će oduševiti sve posetioce. AquaPark ovu sezonu počinje sa DANOM OTVORENIH VRATA (petak 02.06.2017. u 12h) kada će za sve posetioce biti ulaz gratis. O AquaParku PETROLAND se možete informisati i putem web sajta www.petroland.rs kao i putem Facebook stranice https://www.facebook.com/aquaparkpetroland/ .
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com