Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back REPORTAŽE AKTUELNO Arena Cineplex imala jednu od tri najposećenije akcije LADIES NIGHT u regionu

Arena Cineplex imala jednu od tri najposećenije akcije LADIES NIGHT u regionu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 7
  • Sledeća

U četvrtak, 22. juna, na premijeri filma Ludilo devojačke večeri, Arena Cineplex i CON film organizovali su damama omiljenu akciju - LADIES NIGHT.
Samoj premijeri prethodilo je iznenađenje za pet devojaka koje su imale najluđe fotografije sa devojačih večeri koje se odnosilo na vožnju limuzinom po Novom Sadu.

Prava atmosfera devojačke večeri i sjajna žurka u atraktivnoj limuzini bili su samo uvertira za projekciju ove urnebesne komedije. Na premijeri filma Ludilo devojačke večeri, Arena Cineplex, Unitech i Lepota i zdravlje podelili su svakom posetiocu poklon, a 10 najsrećnijih dama dobilo je i vredne poklone prestižnih brendova koje je dodelio Unitech.
Komedija Ludilo devojačke večeri nadmašila je očekivanja posetilaca te se gromoglasan smeh širio najvećom salom Arene Cineplex sve vreme tokom projekcije.
Glavnu ulogu tumači prelepa Skarlet Johanson. Ona je Džes. Buduća mlada i karijeristkinja. Prihvatila je intervju za Herald. Obožava da pije Margarite. Jedna od najlepših glumica Holivuda sjajno se snašla u ovoj ulozi.
Pogledajte film i saznajte kako prijatreljice Džes, Bler, Frenki, Alis i Pipa pokušavaju da pronađu izlaz iz nimalo prijatne situacije i kako ih nenadani događaj menja pravac noći i dodatno zbližava prijateljice. Ovoga vikenda u Majamiju mamurluk će biti najmanji problem.
Uz Skarlet i Zoe u glavnim ulogama u filmu Ludilo devojačke večeri pojavljuju se Kejt Makinon, Džilijan Bel i Ilana Glazer, a film je režirala Lucia Anielo kojoj je ovo prvo rediteljsko delo kada su dugometražni filmovi u pitanju. Kao specijalni gosti u epizodnim ulogama pojavljuju se Rajan Kuper i Demi Mur.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com