Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Karavan TOS-a Moja Srbija putuje

Karavan TOS-a Moja Srbija putuje

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

Uspešna promocija turističke ponude Srbije u okviru kampanje i promotivnih događaja Turističke organizacije Srbije (TOS) pod sloganom „Vidi Srbiju, savršen odmor ti je nadohvat ruke“ održana je u Nišu (16. juna), i Čačaku (23. juna), a nastavlja se u Novom Sadu 30. juna 2017. godine na Trgu Slobode u periodu od 18 do 21 čas, dok je završna manifestacija zakazana u Beogradu.

Jasna Živković, PR TO Vršac, grada u kojem domaći turisti rado provode odmor u dane vikenda, kaže da je nastup Vrščana u Čačku izazvao pažnju mnogih posetilaca koji su obilazili štandove karavana. Grad vina, kulture i dobre energije kakav je Vršac, zanimljiv je za posetu domaćih gostiju koji žele kvalitetan predah sa degustacijom vrhunskih vina.
Turistička organizacija Srbije u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama, na svakoj od pomenutih deestinacija priprema bogat zabavni program, uz nastupe muzičkih grupa, projekcije turističkih filmova, kao i kviz znanja „Koliko poznaješ Srbiju - 52 vikenda u Srbiji“ koji najsrećnijim posetiocima može daobezbedi nezaboravan doživljaj leta u Srbiji i da informiše posetioce o mogućnostima za odmor u Srbiji.
Ovim promotivnim događajima Turistička organizacija Srbije poziva domaće goste da svoj letnji odmor ili njegov deo provedu na destinacijama širom Srbije.
Na štandovima lokalnih turističkih organizacija posetioci mogu i da degustiraju karakteristične lokalne specijalitete u skladu sa programom „52 ukusa Srbije“. Pored samih domaćina, predstavljaju se i destinacije koje gravitiraju ka tom gradu, kako bi zajednički predstavili svoju regionalnu ponudu.
Karavan je i prilika i da se promoviše subvencionisana mera Vlade Republike Srbije - vaučeri za odmor u Srbiji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija.
Kampanjom „Vidi Srbiju, savršen odmor ti je nadohvat ruke". “ TOS promoviše ponudu Srbije u predstojećem letnjem periodu kako putem ambijentalnog oglašavanja, tako i korišćenjem on-line kanala promocije.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com