Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Turistička organizacija Srbije raspisala konkurs za nagradu Turistički cvet

Turistička organizacija Srbije raspisala konkurs za nagradu Turistički cvet

  • PDF

Turistička organizacija Srbije raspisuje KONKURS za dodelu nagrade „Turistički cvet“ za period od jula 2016. do jula 2017. godine u kategorijama: Turistička organizacija; Turistička manifestacija; Receptivna turistička agencija; Ugostiteljski objekat za smeštaj/kategorija u dve podkategorije: Ugostiteljski objekat tipa: hotel, i Ostali ugostiteljski objekti za smeštaj; Organizacija ili pojedinac za doprinos unapređenju turizma i podizanju kvaliteta turističkih usluga.

Pravo predlaganja kandidata imaju privredni subjekti, državni organi i institucije i fizička lica.
Prijava sa obrazloženim predlozima dostavlja se na popunjenom obrascu koji je sastavni deo Pravilnika, zaključno sa 18. avgustom 2017. godine.
Uz prijavu mora da se priloži pisano obrazloženje na maksimalno 3 kucane strane i odgovarajući prilozi (fotografije, AV zapis u trajanju do 5 minuta, propagandni materijal i sl.).
Postupak kandidovanja i kriterijumi za dodelu nagrade, propisani su Pravilnikom o dodeli nagrade „Turistički cvet“, koji se nalazi na sajtu Turističke organizacije Srbije www.srbija.travel.
Predlozi mogu da se dostave lično: na adresu Čika LJubina 8, drugi sprat, Beograd; poštom: Turistička organizacija Srbije, 11000 Beograd, poštanski fah 90, sa naznakom „Turistički cvet“; faksom na broj 011 26 26 767 ili na e-mail: office@serbia.travel
„Turistički cvet“ je nagrada Turističke organizacije Srbije koja se tradicionalno dodeljuje za značajna ostvarenja u podizanju kvaliteta turističkih usluga, kao i za doprinos razvoju, unapređenju i promociji turizma u Srbiji. Dodelom ovog najvišeg priznanja u turizmu Srbije, ujedno se svake godine obeležava i Svetski dan turizma, čime se ukazuje na izuzetno veliki značaj turizma za sveukupni privredni i društveni razvoj naše zemlje.
Olga Baletić,PR i marketing menadžer
Turistička organizacija Srbije
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com