Sun01212018

Poslednja izmena:10:16:01 AM

Back REPORTAŽE NAJAVA Maja Timotijević: Konoplja je biljka budućnosti

Maja Timotijević: Konoplja je biljka budućnosti

  • PDF

Udruženje proizvođača i prerađivača alternativnih biljnih vrsta Konoplja poziva sve zainteresovane na 2. Tradicionalnu manifestaciju KONOPLJA BILJKA BUDUĆNOSTI. Skup će se održati u subotu, 2. septembra 2017. godine u 10 časova, u Temerinu, restoran „Aleksandar V“, u ulici Košut Lajoša 27.

Pokrajinski Sekretarijat za poljoprivredu i Udruženje proizvođača i prerađivača alternativnih biljnih vrsta Konoplja iz Novog Sada, na zahtev brojnih poljoprivrednih proizvođača, ali i onih koji tek nameravaju da se bave gajenjem konoplje, organizuju 2. Tradicionalnu manifestaciju o industrijskoj konoplji.
Sve ono što Vas interesuje, a nemate koga da pitate ili gde da pročitate, moći ćete da čujete na ovom skupu.
Prisutni će biti u mogućnosti da se upoznaju sa najnovijim saznanjima vezanim za industrijsku konoplju, od setve do gotovog proizvoda, sve o agrotehnici, mehanizaciji, preradi, kao i sa dosadašnjim iskustvima Poljoprivredne zadruge Konoplja.
Nakon prezentacije predstavnika Instituta za ratarstvo i povrtarstvo, Novi Sad i predstavnika Udruženja Konoplja, biće organizovan obilazak polja u okolini Temerina zasejanih industrijskom konopljom i predavanje o agrotehničkim merama na terenu.
Dr Maja Timotijević, Predsednica Udruženja KONOPLJA, pozivamo Vas da dođete i uverite se da je konoplja stvarno biljka budućnosti!
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar