Tue02202018

Poslednja izmena:08:26:42 AM

Back REPORTAŽE NAJAVA Izbor za Miss Vojvodine u bašti novosadskog kluba Giardino

Izbor za Miss Vojvodine u bašti novosadskog kluba Giardino

  • PDF

Na krovu Novog Sada, u bašti kluba “Giardino”, u četvrtak 31. avgusta sa početkom u 19:30 časova biraće se najlepša Vojvođanka. Nadmetanje za najlepšu devojku pokrajine održava se u urbanoj gradskoj sredini, u samom srcu Novog Sada, a finalistkinje će se predstaviti kroz tri modne revije i to modnog Brenda “Nenushka” dizajnerke Nevene Dubroje, kupaći kostimi brenda “Pepperoncini” dizajnerke Ene Popov i elegantne haljine dizajnera Mladena Milivojevića Barona.

Pre tri godine godine naša poznata voditeljka Ena Popov odlučila je da realizuje svoj san o kom je maštala još sa svojih 16 godina.Osnovala je brend kupaćih kostima i odeće za plažu "Pepperoncini". Iz godine u godinu "Pepperoncini" je rastao i dobijao sve više svojih simpatizera. Danas je to brend koji hrli ka vrhu naših modnih marki, ali kako skromna Ena kaže: "Samo polako, ali čvrstim koracima želimo da se razvijamo".
NENUSHKA Nevene Dubroje, je novi brend na tržištu nastao iz želje da zadovolji potrebe savremene žene koja u svakoj prilici treba da bude odevena kvalitetno, udobno, jedinstveno i sa stilom! Kolekcija je inspirisana savremenom, i predstavlja sofisticiranu ženu sa stavom i stilom. Jednostavne i svedene linije, prirodne boje, modela koji su idealna kombinacija kako za dnevne i poslovne varijante, tako i za večernje, prate stil zivota i potrebe urbane žene.

Kako bi osećaj prefinjenosti i posebnosti bio kompletan brend “Nenushka” izrađuje modele isključivo od prirodnih materijala kao što su pamuk, lan, kašmir i vuna u kombinaciji sa dobro ukrojenim modelima.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar