Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back REPORTAŽE MANIFESTACIJE Izabrana kraljica jubilarnog 60-tog Grožđebala

Izabrana kraljica jubilarnog 60-tog Grožđebala

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 10
  • Sledeća

Svečana sala hotela „Srbija“ u Vršcu, u petak, 15. septembra, drugog dana jubilarnih 60-tih po redu „Dana berbe grožđa“ bila je mesto lepote i mladosti, mesto izbora za Miss Grožđebala 2017. U konkurenciji se našlo deset devojaka iz Vršca i okoline, a odluku o tome koja je među njima najlepša, doneo je žiri u sastavu: profesor muzike i magistar orgulja Branka Đorđević, – predsednik žirija, regionalni menadžer prodaje kompanije Oriflame Zoran Pljakić, dipl. dizajner tekstila Milica Davidović, executive Director LeveriS-a Marija Butorević i Sales Director at Farmasi Cosmeticcs Serbia Žabić Darko.

Za Miss fotogeničnosti Berbe 2017 izabrana je Glorija Muminović iz Novog Sada.
Ovoga puta žiri je titulu Miss šarma dodelio sedmanaestogodišnjoj Aleksandri Arsić iz Pančeva.
Titula druge pratilje pripala je Teodori Ćiraković, takođe sedamanestogodišnjakinji iz Vršca.
Titula prve pratilje dodeljena je dvadeset dvogodišnjoj Kristini Senić iz Vršca.
Po mišljenju žirija, najlepša devojka Berbe 2017 ove večeri bila je Marina Granic iz Ritiševa, i ona će imati zadovoljstvo i privilegiju da se završnog dana manifestacije, u vreme čuvenog vršačkog Karnevala, provoza fijakerom u društvu sa gradonačelnikom, Vinkom Lozićem.
Za nagrade i glamur ove večeri pobrinuli su se sponzori: Berić satovi i nakit; Jefimija, haljine izrađene od ručno slikane svile; Jewellery Shop Vršac; Preduzetnička radnja "Tekstil com" Vršac: SPIRIT proizvodnja sportske opreme; Bonatti, donji veš i rublje; Oriflame, prirodna švedska kozmetika; Caffe BIMS; Kozmetičko frizerski studio Vršac; BB Kanon; Planeta Bi Si, prodavnica obuće; Farmasi kozmetika; Butik Bumbar; Pepito obuća; DM drogerimarket; Salon nameštaja Stil; Opozit obuća; Pizzeria Masters; Optika Guculj; MaxCaffe; Gomex šešir nakrivi, lakše se živi.
Oficijelno vino izbora Miss Berbe 2017 bilo je vino Vinarije Sočanski iz Velikog Središta, a oficijelna voda - Moja voda iz Vršca.
Ovo nije bila samo svetkovina lepote već i svojevrsna modna revija, a haljine koje su devojke nosile učinile su ih još atraktivnijima. Publika je mogla da vidi jedan deo autorske kolekcije „Jefimijine zlatne niti“ inspirisan bogatstvom materijala, ornamenata i ukrasa srednjovekovnih vladara Srbije. Autorski tim, prof. Milanka Berberović, dipl. kostimogaf Sofija Radulović, dipl. dizajner tekstila Milica Davidović, kao i Aleksandra Lukić i Dragan Smiljanić, koje su modele upotpunili nakitom i ukrasima za glavu, te Branko i Mina Cvijetinović, izradom kožne obuće, sačuvao je i preneo lepotu i duh minulih vremena i prilagodi ga savremenom trenutku.
Gradsko kulturno umetničko društvo "Laza Nančić" iz Vršca, pod vođstvom umetničkog rukovodioca Vladimira Boškovića doprinelo je da atmosfera na večeri bude onakva kakvu 60-ti „Dani berbe grožđa“ u Vršcu zaslužuju - ispunjeni pesmom, radošću i veseljem.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com