Sat02242018

Poslednja izmena:01:47:06 PM

Back REPORTAŽE NAJAVA Najavljena međunarodna konferencija The Serbian Tourism Forum

Najavljena međunarodna konferencija The Serbian Tourism Forum

  • PDF

“Ovic Consulting” iz Londona, agencija specijalizovana za marketing u turizmu, udruženje “Mladi za turizam” i organizacija“ Marketing Workshop”, po prvi put organizuju The Serbian Tourism Forum (STF), jedinstven događaj koji će okupiti stručnjake koji istražuju i prate najnovije trendove u turističkom marketingu. Okosnica konferencije biće segmentacija i targetiranje novih tržišta.

Cilj je da svi zajedno dođemo do novih saznanja o lokalnom turizmu i inostranim tržištima. Listu učesnika govori da se vodilo računa o svim aspekte naznačenih tema. Neki od njih su: Tijana Maljković (sekretar Udruženja za turizam - Privredna komora Srbije), Miodrag Popović (direktor Turističke organizacija Beograda), Tijana Đuričić (PR menadžer Turističke organizacije Nemačke), Branko Krasojević (direktor konsultantske agencije “Savetnik u turizmu”), Jeannine Litmanowicz (izraelski turistički konsultant), Milan Maglov (marketing stručnjak u oblasti društvenih mreža), Nenad Blagojević (novinar, turistički vodič, autor sajta “Priče sa dušom”), Miloš Petrović (web preduzetnik i bloger, sajt putuj.rs), Raleigh Bruce (američki bloger)...
Na samom forumu prisutni će imati priliku ne samo da slušaju, već i da postavljaju pitanja, kao i da sa ghostima podele svoja iskustva i probleme sa kojima se susreću u svakodnevnom radu. U tekućoj godini, jedan od organizatora STF konferencije “Ovic Consulting”, sproveo je istraživanje na našem tržištu o ključnim karakteristikama Srbije iz turističkog ugla. Rezultati istraživanja biće predstavljeni na samom događaju.
Konferencija će se održati u sredu, 18. oktobra 2017. godine sa početkom u 9h, u hotelu Zira, Ruzveltova 35.
Kotizacija iznosi 59 evra i obuhvata: učešće na predavanjima, kafe pauzu, ručak, paket dobrodoščice, radni materijal konferencije i sertifikat).
Više informacija o konferenciji i učešću, možete saznati putem telefona: 063/866-49-83
ili putem meilova Mladi za turizam: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli i OVIC Consulting: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar