Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM ZDRAVSTVENI TURIZAM SB Merkur na Sajmu turizma u Novom Sadu promoviše specijalne pakete usluga

SB Merkur na Sajmu turizma u Novom Sadu promoviše specijalne pakete usluga

  • PDF

Specijalna bolnica “Merkur” već tradicionalno će se predstaviti na 50. Sajam turizma u Novom Sadu, koji se održava od 05. - 07. oktobra. Ove godine sajamska manifestacija obeležava pola veka postojanja, a Merkur će predstaviti pod sloganom “70 godina u službi građana” i promovisati svoje specijalne pakete uz prigodan prateći program.

I ove godine svi posetioci Merkurovog štanda u Novom Sadu imaće priliku da se upoznaju sa novinama i aktuelnostima u Merkuru, pre svega za početak 2018. godine.
Za sezonu januar - april 2018. godine kreirani su specijalni FIRST MINUT paketi, koja nude mogućnost odmora i brige o zdravlju u Vrnjačoj Banji po najboljim uslovima i povoljnim cenama. Bilo da je cilj boravka u Merkuru korišćenje medicinskih tretmana ili spa sadržaja I, specijalno kombinovane usluge svakog paketa brišu, tragove stresne svakodnevnice u cilju zdravlja i lepote. Uz popust od 13% u odnosu na redovan cenovnik i dodatni popust od 5% na rani buking Vrnjačka Banja i Merkur daju opciju savršenog odmora i brige o zdravlju početkom 2018. godine.
Ovogodišnji učesnici Sajma su najznačajnije turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, turoperatori…
Posetiocima će se predstaviti više od 400 izlagača iz Austrije, BiH, Crne Gore, Hrvatske, Indije, Mađarske, Makedonije, Republike Srpske, Rumunije, Slovenije i Srbije, a Sajamsku ponudu obogatiće tematske izložbe, konferencije, predavanja i takmičenja. Zemlja partener ovogodišnjeg Sajma je Crna Gora.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com