Tue03192024

Poslednja izmena:08:54:27 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Uspešna promocija turističkog spota Temerin - mesto susreta

Uspešna promocija turističkog spota Temerin - mesto susreta

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 11
  • Sledeća

Proteklog vikenda na Novosadskom sajmu održani su 50. Međunarodni sajamovi „LORIST", posvećeni lovu, ribolovu, ekologiji, hortikulturi, sportu i konjarstvu, pa turizmu.
Na Sajmu turizma Turistička organizacija opštine Temerin nastupila je pod okriljem Turističke organizacije Vojvodine. Ove godine Turistička organizacija opštine Temerin sprovodi promotivnu kampanju pod nazivom „Temerin - mesto susreta“, u kojoj se predstavljaju najvažniji turistički proizvodi opštine: bazenski kompleks sa termomineralnom vodom, park prirode „Jegrička“ sa Informativnim centrom, staro jezgro Temerina - dvorac Sečen sa Starim parkom, Mini zoo vrt, ribnjaci, salaši, vinarije, hotel „Moja čarda“, ugostiteljski objekti, etno-park „Brvnara“ i zavičajna kuća „Tajhaz“.

Jedna od važnijih aktivnosti koje je TOO Temerin sprovela tokom 2017. godine jeste upravo projekat snimanja novog promotivnog video materijala naše opštine. Kvalitetan promotivni video materijal nametnuo se kao neophodnost, s obzirom na sve učestalija povezivanja, poslovne dogovore i uspostavljanje saradnje između opštine Temerin i drugih opština i gradova kako iz Srbije tako i iz stranih zemalja. Snimano je na preko više od 30 lokacija u sva tri naseljena mesta opštine Temerin.
Novi turistički promotivni spot je prvobitna ideja sa kojom se krenulo u realizaciju ovog projekta. Na kraju je kompletan snimljeni materijal upakovan u tri celine - duži promotivni film opštine Temerin sa naratorom, turistički spot i posebno izdvojen spot o privredi opštine. Priređeni su i prevodi ovog materijala na mađarski i engleski jezik. Promotivni spot Temerina predstavlja glavne odlike i vrednosti opštine u celosti - kroz osmominutnu video prezentaciju. Privredni spot ima za zadatak da prestavi izuzetno aktivnu privrednu delatnost opštine, da pokaže velike kompanije i preduzeća koji imaju dugu tradiciju uspešnog poslovanja, da promoviše preduzetništvo i pokaže spremnost lokalne samouprave da podrži i podstakne investitore da svoj interes za poslovanje nađu na teritoriji ove opštine. Turistički spot predstavlja najbolje iz oblasti turizma. Proizveden je jedan savremen, razumljiv, jasan video materijal, podjednako zanimljiv i Temerincima, ali i onima koji prvi put upoznaju Temerin.
TOO Temerin organizovala je promociju novog turističkog spota „Temerin - mesto susreta“ u petak 06. septembra 2017. u kongresnom centru. Za slogan zahvalnost je iskazana gospodinu Iliji Tuciću - Vojvođanski magazin, koji je bio u poseti mestu i pisao interesantan članak. Promociji su prisustvovali predsednik opštine Temerin gospodin Đuro Žiga, kao i članovi Opštinskog veća, načelnici, činioci iz oblasti turizma, kolege iz turističkih organizacija, novinari...
U ime Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam prisutnima se obratio gospodin Sergej Tamaš, pomoćnik za turizam i regionalno-privrednu saradnju.
Ispred Opštinske uprave Temerin prisutne je pozdravila gospođa Mira Rodić, članica Opštinskog veća zadužena za sektor privrede.
Gospođa Ivana Mitrović, direktorica Turističke organizacije opštine Temerin, govorila je o turističkoj ponudi opštine.
Kustos Etno-parka "Brvnara" Milica Marčeta govorila je o aktivnostima u ovom specifičnom muzeju na otvorenom koje se nalazi u Bačkom Jarku.
Turistički sadržaji na Informativnom centru Parka prirode „Jegrička“, jednom od najlepših prostora opštine, konstantno se razvijaju i unapređuju, a o važnosti očuvanja ovog prirodnog dobra, o aktivnostima i projektima koji se sprovode u tu svrhu informisala je gospođa Milanka Mišković, šef Službe za brigu o zaštićenim područjima JVP „Vode Vojvodine“.
Detaljnije o samoj produkciji i realizaciji video spota govorio je gospodin Saša Ljubojević iz ContrastMedia audio-video produkcije.
TOO Temerin se i ovom prilikom zahvalila lokalnoj samoupravi koja prepoznaje potencijal za razvoj turizma, pa shodno tome i opredeljuje sredstva za ovakve projekte, kao i svim akterima u turizmu koji veoma uspešno posluju na teritoriji opštine. U uverenju da će ovakve promocije i emitovanje promotivnog spota doneti nove uspehe i nove poslovne poduhvate iz TOO pozivaju da se uputite „na ovu stranu“, jer Temerin je svima blizu!


 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com