Tue03192024

Poslednja izmena:08:54:27 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Vodič za kulturnu prestonicu 2021 - specijalno izdanje magazina “Hello“ travel Novi Sad

Vodič za kulturnu prestonicu 2021 - specijalno izdanje magazina “Hello“ travel Novi Sad

  • PDF

Specijalno izdanje magazina “Hello“ Travel Novi Sad - Your personal luxury guide to the European Capital of Culture 2021, na veliko zadovoljstvo Fondacije Novi Sad 2021, promovisano je u subotu 7. oktobra 2017. u okviru sajma turizma Lorist u Novom Sadu.

Na 188 strana turističkog vodiča, opremljenog sjajnim fotografijama i sa puno interesantnih tekstova, pominju se ličnosti koje su ostavile traga u istoriji Novog Sada, posebno kada je reč o kulturi, turističke atrakcije, kulturne i istorijske znamenitosti i skrivena mesta koja se mogu posetiti, kako u Gradu tako i okolini.
Dosta prostora posvećeno je i poznatim Novosađanima, a posebno interesantan tekst je o legendarnom fotografu Borivoju Mirosavljeviću, koji je i govorio na promociji ovog časopisa. Mirosavljević je hodajuća enciklopedija novosadskih zbivanja, svedok i rizničar trenutaka koji su značajni za Novi Sad.
Direktor turističke organizacije Novog Sada, Branislav Knežević, obrazlažući podršku TONS-a ovom izdanju, istakao je da im je namera bila da turisti raspolažu dobrim informacijama i savetima, kako bi mogli što kvalitetnije da isplaniraju svoj boravak u Novom Sadu i obiđu što više atraktivnih lokacija. U narednih mesec dana vodič kroz kulturnu prestonicu naći će se u svakoj hotelskoj sobi u gradu i biće dostupan turistima koji dolaze brodovima.
U magazinu je ispisana i kratka istorija roka Novog Sada, pominju se pozorišta i zvezde novosadske scene, muzeji, galerije i najlepše izložene slike koje se mogu videti. Prostora se našlo i za opis gastronomske ponude sa nekoliko recepata tipičnih novosadskih jela. Apostrofirajući da je Novi Sad Grad manifestacija, uređen je i sjajan vodič za muzičko-scenske događaje kojima se svi ponosimo, sa slikovitom pričom o nastanku i razvoju Exit festivala koji je postavljajući trendove uticao na pojavu i razvoj drugih značajnih događaja i kreirao imidž Novog Sada kao regionalne prestonice manifestacija.
Fondacija Novi Sad 2021 EPK ponosna je što je stečena titula bila inspiracija i povod za kvalitetan promotivni materijal koji podiže turističke kapacitete i doprinosi izgradnji imidža našeg Grada.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com