Tue03192024

Poslednja izmena:08:54:27 PM

Back REPORTAŽE NAJAVA Najavljen Sajam automobila i saobraćaja na Novosadskom sajmu

Najavljen Sajam automobila i saobraćaja na Novosadskom sajmu

  • PDF

Sajam automobila u Novom Sadu biće održan od srede, 25. do nedelje, 29 oktobra. Posetioce očekuju novi modeli putničkih vozila, teretni program, oprema, rezervni delovi, prateći sadržaji i naravno popusti i sajamske akcije.

Istovremeno, sa Sajmom automobila, biće održan 1. Međunarodni sajam saobraćaja, koji je prevashodno posvećen stručnoj publici i biće organizovan u Kongresnom centru.
Posetioci će imati priliku da vide oko 20 premijera. Među njima, od Vokwagenovih modela biće promovisani novi Arteon, Polo i T-ROC, zatim Seat Ibiza. Iz Nissana stižu tri noviteta: Qashqai, X-trail i Micra. Novitete će promovisati i Kia. Biće izložen novi modela Rio, koji od 9. oktobra ima i akcijsku cenu, a startuje od 9.990 evra. Luksuzne limuzine predstavljaće novi model Optima Sportwagon. Prateći savremene ekološke trendove, Kia Motors će prvi put na Novosadskom sajmu prikazati i jedan hibridni automobil, Kia Niro, koji je upisan i u Ginisovu knjigu rekorda kao hibridni automobil sa najnižom potrošnjom goriva.
Na Novosadskom sajmu za posetioce se uvek priprema i nešto ekskluzivno. Ovog puta to je četvrta generacija luksuzne Audijeve limuzine A8. Jedinstvenu priliku da vide novi A8 posetioci će imati samo prvog dana Sajma automobila, 25. oktobra.
Novitet u ponudi ISUZU pikap vozila je restilizovani D-Max, a posebno interesantan za posetioce 15. sajma automobila biće specijalno modifikovan D-Max pikap Monster Adventure, prilagođen ljubiteljima off-road avantura. Biće omogućene i test-vožnje D-Max Crew Cab modela u krugu Sajma.
Neće izostati ni prateći programi poput stručnih skupova, kao i atraktivni programi za posetioce „Tuning - Styling Show“, izložba oldtimera, mogućnost test vožnje...
Radno vreme će biti od 10 do 19 časova. Cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, a u kolektivnim posetama košta 200.
Sajam automobila u Novom Sadu je od 25. do 29. oktobra, a priređuje se u halama 1, „Master“ i na otvorenom delu Sajmišta.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com