Tue03192024

Poslednja izmena:08:54:27 PM

Back TURIZAM ZDRAVSTVENI TURIZAM Dragan Nikolić biće ovekovečen u Vrnjačkom parku

Dragan Nikolić biće ovekovečen u Vrnjačkom parku

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

Specijalna bolnica Merkur iz Vrnjačke Banje, 26. oktobra 2017. godine u 12:00h svečano će otkriti bistu velikana srpskog glumišta Dragana Nikolića. Bista će biti postavljena u parku ispred južnog ulaza zgrade Termomineralnog Kupatila, nadomak izvora Topla voda.

Postavljanjem biste menadžment Merkura želeo je da velikog glumca ovekoveči i da mu trajni simbol upravo u Vrnjačkoj Banji, koju je voleo i u njoj često boravio. Dragan Nikolić bio je veliki prijatelj Merkura i dugo godina zaštitno lice Ustanove.
- Bila je čast i privilegija poznavati, sarađivati i družiti se sa velikim Draganom Nikolićem. Merkur nikada neće imati iskrenijeg i boljeg prijatelja i promotera. Od njega smo učili kako se u surovim vremenima može živeti dostojanstveno i sa lakoćom ostati veliki i svoj - izjavio je direktor Merkura, dr sci med Dejan Stanojević.
Profesor Dragoljub Dimitrijević, svojim vrhunskim vajarskim umećem učinio je da legendarni Gaga večno šeta vrnjačkim parkom.
Otkrivanju biste Dragana Nikolića prisustvovaće veliki broj njegovih kolega i prijatelja, kolektiv specijalne bolnice Merkur i predstavnici lokalne samouprave Vrnjačke Banje.

Bojana Beljić, PR


 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com