Tue03192024

Poslednja izmena:08:54:27 PM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE Subota 28. oktobar je Tuning Day na Novosadskom sajmu

Subota 28. oktobar je Tuning Day na Novosadskom sajmu

  • PDF

“Tuning Styling Show”, revija automobila sa modifikovanim izgledom biće priređena u subotu, 28. oktobra u Hali 3 i na otvorenom delu Sajmišta, a u okviru Sajma automobila.
Svi koji su mislli da je tjunerska sezona završena, prevarili su se. Novosadski sajam i Auto tjuning klub u Beogradu pripremili su iznenađenje za sve ljubitelje četvorotočkaša i to pred sam kraj automobilske sezone.

U subotu, 28.oktobra u Hali 3 i na otvorenom prostoru ispred nje, biće održan "Tuning Day".
Više od 80 sportskih, egzotičnih, trkačkih (relly, drag i drift) automobila iz zemlje i regiona biće izloženi u Hali 3, a ceo prostor upotpuniće nezaobilazna stajling izložba sređenih četvorotočkaša, merenje muzičke snage (Db) kao i plesne tačke.
Posetioce očekuju promotivne vožnje driftera, "burnout" nadmetanja, egzibicione trke na 201m profesionalnih vozača, nastupi Drift trajkova i stunt motocikala. Vožnje počinju od 13, 15 i 17 časova.
Priređuju se i Styling izložba i Db merenje muzičke snage, merenje zvuka izduvnog sistema, a za dobru atmosferu pobrinuće se hostese i dens igračice atraktivnim plesnim tačkama.
Trke na 201m su egzibicione i na njima mogu da učestvuju samo profesionalni vozači u drag, drift, kružnim i reli trkama.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com