Sun02252018

Poslednja izmena:01:47:06 PM

Back REPORTAŽE NAJAVA Misli pametno - recikliraj na FIMEK-u u utorak

Misli pametno - recikliraj na FIMEK-u u utorak

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

Udruženje Asistent poziva da u utorak 31. oktobra 2017. godine u 13 časova, prisustvujete predavanju na temu „Misli pametno - recikliraj“ koje će održati prof. dr Jelena Kiurski, šefica katedre za ekologiju na Fakultetu za ekonomiju i inženjerski manadžment, a u okviru projekta Green Fashion. Predavanje će se održati u prostorijama Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment, Cvećarska br. 2, Novi Sad.

Projekat Green Fashion sufinansiran je od strane Uprave za sport i omladinu - Kancelarija za mlade Grada Novog Sada u okviru realizacije LAP-a za 2017. godinu, a realizuje ga Udruženje Asistent. Podršku u realizaciji projekta pružio je Fakultet za ekonomiju i inženjerski menadžment, a učešće u projektu uzelo je više srednjih škola kao i vršnjački tim studenata FIMEK-a (Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment) iz Novog Sada .
U narednom periodu je planirano još aktivnosti posvećenih važnosti zaštite životne sredine, kao i reciklažnih radionica u školama i na fakultetu, sa ciljem da se utiče na promenu svesti mladih, kao i svih građana, o važnosti očuvanja planete ZEMLJE. Mladi dobijaju priliku da kroz učešće na ovom projektu kvalitetnije provode svoje slobodno vreme i znanjem stečenim na radionicama utiču na očuvanje njihovog prirodnog okruženja i tako budu pozitivan primer ostalim članovima/icama lokalne zajednice.
Krajem novebra nas očekuje MODNA REVIJA - Green Fashion na kojoj će biti prikazani modeli koje su izradili srednjoškolci i studenti tokom trajanja projekta, a sav prihod od prodaje modela biće namenjen u humanitarne svrhe.
Cilj projekta je promena svesti mladih o važnosti reciklaže na jedan inovativan i atraktivan način- modnom revijom unikatnih recikliranih modnih kostima i detalja.
Daniela Ignjatić,
Udruženje Asistent


 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar