Sat02172018

Poslednja izmena:10:44:08 PM

Back HRANA I PIĆE VINO Dobrodošli na Deveti festival srpskih vina u subotu u Lazarevcu

Dobrodošli na Deveti festival srpskih vina u subotu u Lazarevcu

  • PDF

Festival srpskih vina, deveti po redu, biće održan u subotu, 11-og novembra u novoj sali SRC Kolubara u Lazarevcu od 12-20h. Svečanost otvaranja manifestacije zakazana je za 13h. Tradicionalno, organizatori jedne od najposećenijih i od strane vinara najpopularnijih vinskih smotri kako po pažnji koju mu domaćin pridaje, tako i po posećenosti, su Gradska opština Lazarevac i Turistička organizacija Gradske opštine Lazarevac, uz podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, sponzorstvo EPS-a i prijatelja festivala.

Očekuje se dolazak Vladike šumadijskog, gospodina Jovana, predstavnika više ministarstava u Vladi Srbije, predstavnika Grada Lazarevca, turističkih organizacija kao i brojnih prijatelja festivala.
Izuzetan odziv izlagača u najavi, više od 70 vinarija i podruma, svakako da obećava vrhunski doživljaj.
Lazarevčani i gosti imaće jedinstvenu priliku da na jednom mestu, pod jednim krovom, degustiraju srpske vinsko-hedonističke proizvode, sada već poznate i van granica naše zemlje.
Posebnu draž Festivalu daće vina koja su u poslednjih godinu dana dobila prestižna priznanja na takmičenjima.
Ovo je jedinstvena prilika koju ne treba propustiti i značajan datum u privrednom i turističkom kalendaru Lazarevca.
Jedanaesti novembar je dan koji pripada vinu, Lazarevčanima i svima koji drže do vinske kulture!
Tokom dana moguće je posetiti Spomen kosturnicu u Crkvi sv. Dimitrija, Modernu galeriju – Legat Lepe Perović, videti Spomenik srpskom ratniku i Kamengrad.
Za sve informacije možete nas kontaktirati na brojeve telefona 069/83 64 525, 011/78 72 781 ili putem mail-a na adresu Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli i Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
Dobrodošli!
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar