Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE Četrvrta MEKST konferencija u petak na novosadskom PMF-u

Četrvrta MEKST konferencija u petak na novosadskom PMF-u

  • PDF

Već četvrtu godinu za redom, nevladino udruženje Fortuns, u saradnji sa Prirodno-matematičkim fakultetom iz Novog Sada (PMF) i Međunarodnom asocijacijom studenata turizma i hotelijerstva (IASTH), organizuje Međunarodnu konferenciju studenata turizma i hotelijerstva - MEKST.
Svečano otvaranje konferencije je u petak, 24. novembra u 18 sati, PMF, amfiteatar Mihalo Pupin, PMF, Trg Dositeja Obradovića 4.

Pored učesnika, sponzora i prijatelja, konferenciji će prisustvovati minstar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Branko Ružić, potpredsednik Vlade Vojvodine i Pokrajinski sekretar za privredu i turizam Ivan Đoković, član gradskog veća za privredu Grada Novog Sada Milorad Radojević, kao i direktor Turističke organizacije Grada Novog Sada, Branislav Knežević.
Cilj konferencije je da se studentima i mladim istraživačima iz oblasti turizma i hotelijerstva, obezbedi podrška za njihov dalji profesionalni razvoj. Teme o kojima će ove godine biti reči su: primena web marketinga u turizmu, novi trendovi u hotelijerstvu, sportski turizam, a na skupu će biti predstavnici uspešnih kompanija i stručnjaci iz oblasti turizma i hotelijerstva koji će mladim ljudima približiti najnoviju praksu ovog resora.
Konferencija okuplja oko 800 studenata iz preko 15 država Evrope i na dobrom je putu kreiranja platforme za usavršavanje mladih u turizmu. Učesnici MEKST konferencije imaju priliku da nauče kako realizovati dobru poslovnu ideju, izgraditi uspešnu karijeru i druge bitne stvari iz sveta poslovanja.
U sklopu konferencije planirane su propratne aktivnosti, zabavni sadržaj i nagradne igre.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com