Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Turistička ponuda Vojvodine predstavljena na Sajmu u Kragujevcu

Turistička ponuda Vojvodine predstavljena na Sajmu u Kragujevcu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 10
  • Sledeća

Turistička organizacija Vojvodine nastupila je od 24. - 26. novembra na 9. Međunarodnom sajmu turizma, 5. Sajmu seoskog turizam i 3. Sajmu zimnice u organizaciji Gradske turističke organizacije Kragujevac i Šumadija sajma, na samostalnom izlagačkom štandu, zajedno sa turističkim organizacijama Novog Sada, Vršca, Bačke Palanke, Plandišta, Bele Crkve, Kovina, Temerina, Zrenjanina, Žablja, Novog Bečeja.

Na štandu TOV promovisan je novi materijal - inserteri sa programima turističkih putovanja po Vojvodini u organizaciji vojvođanskih turističkih agencija kao i novogodišnji programi pojedinih gradova i opština u Vojvodini, a medijskim nastupima apostrofiran je najnoviji projekat TOV - ’’Zima na salašima’’.
Pored novih materijala i programa, brojnim sajamskim posetiocima, prezentovana je celokupna turistička ponuda Vojvodine - gastronomska, vinska, kulturna baština, aktivni odmor, mogućnosti posete etno kućama, vinskim podrumima, čardama i salašima, ponuda cikloturizma, kampova i kupališta, što je izazvalo veliku pažnju kako građana tako i predstavnika medija.
U cilju predstavljanja turističkih potecijala Srbije i zemalja regiona Međunarodni sajmovi u Kragujevcu okupili brojne izlagače nacionalne, regionalne i lokalne turističke organizacije, turističke agencije, hotelijere, turističke centre, banjska lečilišta, seoska domaćinstva, vinarije, destilerije, koje su predstavile objedinjenu ponudu za zimu 2017/18.
Tokom tri sajamska dana za posetioce su organizovani brojni zabavni sadržaji, tradicionalna tura „Fićama kroz grad“, vodička tura „Kragujevac - kolevka lovstva“, nagradna igra, a izlagači su se nadmetali u kategorijama: za najlepši izlagački prostor, za najbolji promotivni materijal i za najuspešniju promociju. U Medija centru Šumadija sajma održana su predavanja, edukacije i prezentacije, na aktuelne teme vezane za turističku privredu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com