Sat12162017

Poslednja izmena:08:34:50 PM

Back REPORTAŽE NAJAVA Zimovnik - Zimski festival turističke ponude za vikend na SPENS-u

Zimovnik - Zimski festival turističke ponude za vikend na SPENS-u

  • PDF

Od 1. do 3. decembra u prostoru JP SPC “Vojvodina” održaće se prvi Zimski festival turističke ponude “Zimovnik”. Turističku ponudu na “Zimovniku” predstaviće gradovi i opštine, kao i udruženja i pojedinci koji se bave turizmom, izradom različitih umetničkih predmeta, rukotvorina i zimnice.

Takođe, biće promovisane tradicionalne manifestacije “Bean fest”, “Manić - Tisa 63”, “Turijska kobasicijada”, a posetioci će moći da degustiraju ukusno pripremljenu ribu, gulaš, pasulj i druge specijalitete. Posetioci koji žele da se pripreme za hladne dane ili sneg moći će da pronađu ili razmene kvalitetnu zimsku opremu.
U večernjim satima posetioce Zimovnika zabavljaće tamburaški orkestri, anasmbl “Ravnica” iz Subotice i “La Banda” iz Novog Sada
Medijski pokrovitelji “Zimovnika” su Udruženje elektronskih medija “ComNet” (mreža koju čini 14 televizija na području Vojvodine), “Novosadska TV”, TV produkcija “Guliver”, emisija “Srbija koju volim”, “Turistička prizma”, kao i portal „TopSrbija.com“. Radno vreme “Zimovnika”: Petak 01.12. i Subota 2.12. od 10-20 časova, a u nedelju 3.12. od 10-17 časova.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar