Sat12162017

Poslednja izmena:08:34:50 PM

Back HRANA I PIĆE VINO Vršačke vinarije na sajmu u Somboru

Vršačke vinarije na sajmu u Somboru

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 5
  • Sledeća

Turistička organizacija Vršac i vinski podrumi iz Vršca bili su učesnici na Međunarodnoj manifestaciji IX. „Ravangrad Wine Fest“ koja je proteklog vikenda održana u Somboru.
Ove godine tri vinarije su predstavile vinsku tradiciju Vršca na „Ravangrad Wine Fest“ – međunarodnom festivalu vina i hrane. To su: Podrum „Tatalović“ -

Podrum kupinovog vina Tatalović, vlasnika Dušana Tatalovića; „ Vinarija „Bahus“, porodična vinarija Ivana Milanovića, iz vinskog sela Gudurice gde se proizvodi sedam vrsta vina, a najponosniji su na više puta nagrađivan Traminac; Porodicna vinarija Vinik, vlasnika Nikole Cuculja, banatskog viteza vina, koji je ljubav, znanje i tradiciju, pretočio u Vržole vina .
Posetioci su imali priliku da uživaju u degustaciji vina Vršačkih vinara koji su već godinama prisutni na međunarodnom festivalu vina i hrane „Ravangrad Wine Fest“, posebno zato što je značajan za vinare Vršca koji na ovaj način promovišu svoja vina i predstavljaju se publici ovog kraja.
Nastavljena je zajednička saradnja i lepa vinska priča dva veoma slična grada.
U okviru ovog događaja , promovisane su predstojeće 8 Praznične Đakonije i Vinofest – manifestacije sličnog tipa, koje organizuje Turističa organizacija Vršac, kao i celokupna turistička ponuda Vršca sa akcentom na vinski turizam
Jasna Živković, TO Vršac

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar