Sun01212018

Poslednja izmena:10:16:01 AM

Back REPORTAŽE NAJAVA Dr Mlađen Jovanović: Gorostasni Kavkaz iz prvog lica

Dr Mlađen Jovanović: Gorostasni Kavkaz iz prvog lica

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 4
  • Sledeća

Krajem juna, početkom jula ove godine, profesori sa Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu dr Danijela Tešendić i dr Mlađen Jovanović su popeli najviši vrh Evrope - vulkan Elbrus (5.642 m) na Kavkazu u Rusiji, kao članovi Balkanske ekspedicije, a koju su činili 22 alpinista iz Srbije, Crne Gore, Makedonije i Slovenije.

Pozivamo Vas na tradicionalno, pretpraznično, javno, naučno-popularno, i zanimljivo predavanje dr Mlađena Jovanovića sa Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo - POGLED NA GOROSTASNI KAVKAZ IZ PRVOG LICA - od podnožja, pa do najvišeg vrha Evrope, iz Gruzije i iz Rusije.
Geološka prošlost, vulkani, lednici, arheologija, istorija, hrana (ne i piće), visokogorstvo... su neke od tema koje će biti prikazane. Da ne zaboravimo - jedna tema je tajna i biće otkrivena tek na predavanju.
Tradicionalno vreme i mesto: sreda 20. decembar u 20 h, amfiteatar „Mihajlo Pupin“, PMF, Trg Dositeja Obradovića 4 (zgrada Departmana za matematiku i informatiku/Departmana za fiziku).
Ulaz je slobodan.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar