Sun01212018

Poslednja izmena:10:16:01 AM

Back REPORTAŽE PREDSTAVLJAMO Devetnaesto pomagalo akcije Čepom do osmeha

Devetnaesto pomagalo akcije Čepom do osmeha

  • PDF

Humanitarno ekološka organizacija „Čepom do osmeha“ pomaže deci sa smetnjama u razvoju sakupljajući plastične čepove, čime ujedno i štiti životnu sredinu. Osnovana je na inicijativu Vanje Petković, koja je imala ideju da spoji svoje dve ljubavi ekologiju i pedijatriju, u čemu je putem ove akcije i uspela. Do sada je ova organizacija sakupila 100 tona plastičnih čepova i time pomogla osamnaestoro mališana.

- U sredu, 20.12.2017. godine smo sa velikim zadovoljstvom uručili terapeutski tricikl Konstantinu Jankoviću, detetu iz Novog Sada, našem hrabrom drugaru rođenom sa cerebralnom paralizom. Konstantin ima 9 godina i pohađa OŠ Đorđe Natošević. Pored škole svakodnevno ide na terapije kako bi poboljšao kvalitet svog života i što više se osamostalio.
Ovom prilikom su uručene i zahvalnice Domovima zdravlja Novi Sad, koji su ustupili svoje prostorije za Uručenje pomagala i koji već godinama vrlo predano sakupljaju čepove za dečije osmehe i do sada su sakupili oko 3t plastičnih čepova i podržavaju našu akciju.
Kako bi još malo ulepšali mališanu stvarnost dm drogerie markt mu je poklonio paket sa svojim proizvodima - obavestila je dipl. ekolog Milica Milin.
Fotografiju sa uručenja napravio je Darko Dozet.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar