Tue03192024

Poslednja izmena:08:54:27 PM

Back KULTURA MUZIKA Festival srpskog podzemlja se seli u Novi Sad

Festival srpskog podzemlja se seli u Novi Sad

  • PDF

Četvrto izdanje Festivala srpskog podzemlja biće premijerno održano u Novom Sadu! Nakon uspešna tri izdanja koja su se prethodnih godina održavala u beogradskom Domu omladine, četvrti po redu fest zakazan je u novosadskom klubu SKCNS Fabrika, 16. i 17. marta tekuće godine.

“Kao što smo obećali na prošlom Festivalu koji je završen više nego uspešno, pripremili smo za vas novo, četvrto izdanje Festivala srpskog podzemlja. Festival će po prvi put biti održan u Novom Sadu uz podršku SKCNS koja će omogućiti da program bude još zanimljivijeg i bogatijeg sadržaja”, naveli su organizatori.
Na četvrtom Festivalu srpskog podzemlja očekuje nas dva dana koncerata (16 bendova svih alternativnih pravaca), izložba underground likovne umetnosti, strip izlog (prodaja i predstavljanje izdanja), promocija underground književnih dela te velika distro ponuda svih nosača zvuka kao i fan rekvizita.
“Pripremili smo još mnogo iznenađenja i nagradne igre za verne posetioce koncerata u organizaciji MH Concerts/Serbian Hellbangers”. Pratite nas na društvenim mrežama, jer vrlo brzo slede i prve objave”, kažu iz organizacije.
Ulaznice će biti puštene u prodaju od 9. februara na svim Eventim i Gigstix prodajnim mestima, po ceni od 400 dinara za prvih 100 ulaznica, nakon čega će u redovnoj pretprodaji koštati 500 dinara. Cena karte na dan festivala iznosiće 600 dinara.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com