Fri02232018

Poslednja izmena:11:00:09 AM

Back REPORTAŽE NAJAVA Ladies night u Areni Cineplex

Ladies night u Areni Cineplex

  • PDF

Nakon veoma uspešne jučerašnje akcije "Super ponedeljak" kada se tražila karta više i kada se u krcatim salama Arene Cineplex uživalo u zanimljivim filmovima sa aktuelnog bioskopskog repertoara, u sredu, 7. februara, Arena Cineplex organizuje tradicionalno veče za dame, "Ladies night" na specijalnim projekcijama dugoočekivanog filma "Pedeset nijansi: Oslobođeni".

Svaki posetilac će dobiti poklone od prijatelja projekcije, Lepote i zdravlja, Unitecha i Big Pizze, a u 20 časova, u sali 5, najsrećniji posetioci dobiće specijalne poklone tokom izvlačenja nagrada koje daruju sponzori Ladies nighta.
Džejmi Dornan i Dakota Džonson se vraćaju kao Kristijan Grej i Anastazija Stil u „Pedeset nijansi – Oslobođeni“, trećem nastavku svetskog bestselera i fenomena „Pedeset nijansi“. Posle ogromnog uspeha filmova iz 2015. i 2017. godine, koji su zaradili preko 950 miliona dolara širom sveta, novi nastavak stiže pred Dan zaljubljenih 2018. godine!
“Pedeset nijansi - Oslobođeni” režira Džejms Foli, reditelj drugog nastavka. Scenario i ovoga puta potpisuje Nail Leonard, a zasnovan je na svetskom bestseleru spisateljice E.L. James.
Trejler možete pogledati putem linka: https://www.youtube.com/watch?v=Y9GYTNNUxaw.

Jelena Galetin Žakić, PR
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar