Tue03192024

Poslednja izmena:08:54:27 PM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE PMF veče studenata: Srbija - srednji vek, I'll be back

PMF veče studenata: Srbija - srednji vek, I'll be back

  • PDF

Nakon uspešno održane humanitarne večeri posvećene 20-im godinama prošlog veka, studenti Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo Prirodno-matematičkog fakulteta, za sredu (07.02.2018. godine), od 20h, u restoranu „Ribarac“ na Ribarskom ostrvu u Novom Sadu, pripremaju novo tematsko veče, takođe humanitarnog karaktera, pod nazivom "Srbija - srednji vek, I'll be back".

Prihod sa ove manifestacije će biti uručen udruženju građana “Život" iz Novog Sada koje pomaže deci u borbi protiv retkih bolesti (http://www.zivotorg.org), dok su pokloni, igračke, slatkiši i ostale stvari koje gosti budu donirali, namenjeni Svratištu za nezbrinutu decu.
Biće to još jedna prilika za uživanje u umeću i talentima studenata PMF-a - za uživanje u edukativnom i zabavnom putovanju kroz srednjovekovnu Srbiju, prilika za upoznanje kulture, običaja, hrane i podsećanje na tradiciju naših predaka u ovom periodu srpske istorije.
Cena ulaznice je 1000,00 dinara, rezervacije na 069 677 499 (Ilija Dakić), više informacija o događaju: Nataša Grahovac, 069 1177 181, Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com