Tue03192024

Poslednja izmena:08:54:27 PM

Back HRANA I PIĆE VINO Novi koncept BEOWINE 2018 - najvećeg sajma vina u Srbiji

Novi koncept BEOWINE 2018 - najvećeg sajma vina u Srbiji

  • PDF

Na Beogradskom sajmu će od 22. do 24. februara 2018. godine biti održan 9. Sajam vina BEOWINE. Događaj kojim počinje vinska sezona obeležiće sasvim novi koncept, proširen izlagački prostor, značajan broj novih učesnika i poslovnih posetilaca. Održavanje Sajma vina istovremeno sa Sajmom turizma i Sajmom hotelsko-ugostiteljske opreme HORECA jasno govori o značaju ovog događaja u turističkoj privredi.

Na proširenom izlagačkom prostoru u halama 3 i 3A učestvovaće više od 170 izlagača, među kojima više od 60 iz inostranstva.
Na sajmu učestvuju najugledniji domaći i regionalni proizvođači vina, vinski podrumi, kuće vina i kompanije koje ga distribuiraju. Vinarima su se još pre nekoliko godina priključili proizvođači rakija i ostalih žestokih pića, a ovogodišnja novina biće promocija zanatskih pivara i naravno - piva. Doprinos neprekidnom usavršavanju uklapanja hrane i pića, Sajam vina pružiće programskim delom u kome učestvuju proizvođači vrhunskih sireva, suhomesnatih proizvoda i ostalih gastronomskih specijaliteta. Uz kompletnu ponudu vinskog turizma, BEOWINE predstavlja i najsavremeniju opremu za vinarstvo i vinogradarstvo.
Sajamska atmosfera je nezamenljiv ambijent u kome se inostranim učesnicima i posetiocima prikazuje slika vinske karte Srbije, najboljih proizvoda sa bogatom tradicijom i spremnost za plasman na svetsku scenu. Uz nastojanje organizatora da unapredi poslovnu posetu, atraktivnom promocijom ponude daje se doprines kvalitetnom predstavljanju učesnika i njihovog poslovnog imidža kao i umrežavanju profesionalaca u ovoj sferi biznisa.
Jedan od događaja koji tokom sajma privlači zasluženu pažnju svakako je BEOWINE CHALLENGE CUP. Učešće na ovom takmičenju podeljenom u šest kategorija je besplatno, a sve dostavljene uzorke ocenjuje internacionalni žiri.
Značaj ovoj manifestaciji daje i izuzetan stručni prateći program - uz predavanja, promocije i prezentacije, a posetioci će moći da uživaju i u posebnim sobama za degustaciju.
Ekskluzivne sajamske pogodnosti, odabir destinacija za putovanje i odmor, ali i degustacija najboljih vina, rakije, pića i specijaliteta ovog podneblja, očekivano će i ove godine privući više od 75 hiljada posetilaca.
Već osam godina vinska sezona počinje na Sajmu vina BEOWINE na Beogradskom sajmu-spremite se! Živeli i dobrodošli!
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com