Tue03192024

Poslednja izmena:08:54:27 PM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE Medalje svih boja za studentkinje PMF na takmičenju Pipi Lady’s Cup 2018

Medalje svih boja za studentkinje PMF na takmičenju Pipi Lady’s Cup 2018

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 10
  • Sledeća

Spalladium arena u Splitu, bila je u sredu, 7. Februara 2018. godine, mesto održanja Međunarodnog takmičenja barmena pod nazivom „Pipi Lady’s Cup 2018“. Organizator takmičenja je bila Hrvatska udruga barmena.

S obzirom da je događaj namenjen isključivo damama, na takmičenju je učestvovalo 26 barmenki iz Hrvatske, Slovenije, Crne Gore i Srbije. Takmičenje je ocenjivano prema kriterijuma Međunarodne asocijacije barmena (IBA).
Departman za geografiju, turizam i hotelijerstvo, predstavljale su studentkinje Zorica Dražić, Katarina Korolija i Katarina Adamović.
Zorica Dražić osvojila je prvo mesto i pehar u kategoriji „Najbolja dekoracija koktela“ za dugi koktel pod nazivom "Azur Dream".
Katarina Korolija predstavila je dugi koktel "Tropic Delight" i osvojila drugo mesto u kategoriji "Long drink NIRS".
Katarina Adamović osvojila treće mesto i pehar u kategoriji „Long drink Real puree“ sa koktelom "Passion Fantasy".
- Ponovo sam srećan i ponosan na neverovatnu generaciju studenata i nove pehare sjajnih devojaka - Zoricu Dražić, Katarinu Adamović i Katarinu Korolija. Sve čestitke devojkama na osvojenim nagradama. Uspešne karijere menadžera u hotelijerstvu dobijaju sve jasnije konture, a ja vam želim svu sreću na tom putu! Ponosan na vas!
Zahvaljujem se domaćinima gospodinu Frani Stjepoviću Leo Bautović na odličnoj organizaciji i ukazanom gostoprimstvu - izjavio je Milorad Todorović, nastavnik veština na Departmanu za geografiju, turizam i hotelijerstvo Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com